FESTFIXARE STOCKHOLM

När du är på jakt efter stans bästa fest fixare är det till oss på Inte Bara Fest du ska vända dig.

Oavsett om du söker efter någon som kan hjälpa till med planeringen av din nästa kundaktivitet, den roliga födelsedagsfesten eller om du behöver hjälp att skräddarsy ett helt koncept för din firmafest vet vi på Inte Bara Fest vad som krävs av en fest fixare och vad som behövs för att ditt arrangemang ska bli fulländat.

Vår arbetsglädje och vårt fokus att endast leverera det allra bästa till dig och dina gäster gör oss till en fest fixare att lita på. Vi vet hur viktig noggrann planering är för att undvika stress och panik som förtar glädjen från din fest. Vi vill att du också ska få ta del av tillställningen. Så, när du anlitar oss som din fest fixare lovar vi att göra allt och lite till för att dina gäster ska lämna din fest nöjda, med dig som avsändare.

Vad kan våra fest fixare inte göra för dig

Det du behöver göra för att säkra ditt nästa event är att ta hjälp av våra duktiga fest fixare på Inte Bara Fest. Tillsammans skräddarsyr vi ditt event och utför allt från början till slut utifrån just dina önskemål. Vi tar hand om allt som kommer rör din fest så som inbjudningar, OSA-hantering, bokning av lokal och partytält, bokning av konferencier & underhållare, catering, dekor och mer där till. Som du förmodligen förstått så är vi helhetsleverantören för dig, och vår fest fixare är din projektledare hela vägen till ditt lyckade event.

Våra fest fixare klara allt

Det finns inga gränser för vad våra fest fixare klarar av. Inga event är för små, inga event är för stora. Dina önskemål är vår målsättning, till och med om ditt enda mål är att alla ska få en trevlig kväll. Är du nyfiken på vad våra fest fixare tidigare åstadkommit? Klicka här för att läsa om våra tidigare event.

Vi älskar utmaningar, så hör av dig och utmana oss du med! Vår kreativitet har verkligen inga gränser! Du ringa oss direkt på telefon 08-767 05 20. Det går lika bra att kontakta oss info@intebarafest.se, så svarar vi dig så snart vi bara kan.

”Livet är en fest”, det är ett ordspråk vi tycker stämmer till fullo. Så när du behöver en engagerad och rutinerad fest fixare att räkna med – då är du varmt välkommen att kontakta oss på Inte Bara Fest. Vi ses!