Festfixare Stockholm

Oavsett om det är ett företagsevent, en 50-års fest eller ett bröllop som du ska planera kan det vara svårt att veta var du ska börja. Att fixa en fest är något som många tycker är väldigt kul, men det är också många saker som måste klicka för att festen verkligen ska bli lyckad. Genom att ta hjälp av en professionell festfixare i Stockholm slipper du tänka på både små och stora aspekter. En festfixare kan hjälpa dig med alla olika delar - från dekorationer och inredning till mat, dryck och underhållning. Några bra alternativ är bland annat Zap Events, Westers och Börjeson Event.

Uppmaningar på fest

Att ha olika utmaningar och uppmaningar på fest är något som är mycket vanligt och mycket uppskattat hos de allra flesta deltagare. Vilka typer av uppmaningar som passar till just din fest beror mycket på vad det är för typ av fest du arrangerar - bröllop, företag eller kalas, samt vilken åldersgrupp som är närvarande. Några bra och roliga alternativ är att dela ut lappar med hemliga uppmaningar till några få utvalda deltagare. Det kan t.ex. vara att ständigt bjuda upp andra gäster till dans eller att börja varje mening med "På min tid..". Mingellekar med frågor är också vanligt förekommande. Läs även våra tips på roliga digitala aktiviteter.

Kända festfixare Stockholm

I Stockholm finns det mängder med bra och pålitliga festarrangörer som du kan använda dig av när det är dags för tillställning. Med en professionell arrangör kan du säkerställa att festen verkligen blir i toppklass och att hela dagen (eller kvällen) rullar på som den ska. Här nedan har vi listat tre stycken uppskattade och seriösa festfixare som fokuserar på kunder och lokaler i just Stockholmsområdet.

Zap Events

Zap Events är en känd festfixare som är baserad i Stockholm och som fokuserar på att anordna exklusiva och fina fester för dig som söker en VIP-lösning. Företaget arbetar med både interna såväl som offentliga event och anpassar sig alltid efter just dina unika önskemål och krav.

Även om Zap Events främst arbetar i Stockholm så har de genom åren arrangerat många fester i hela Sverige såväl som i övriga världen. Här kan du få hjälp med allt från musik till lokal, mat, catering, artistunderhållning, föreställningar och mycket mer. Företaget har arbetat med många större kunder genom åren och lämpar sig bäst för dig som ska arrangera riktigt stora fester eller företags evenemang.

Börjeson Event

Börjeson Event AB är ett företag som nästan uteslutande arbetar med företagsevent, men genom åren har de också varit med och stått bakom underhållningsevent såväl som festarrangemang.

Företaget har hela 25 års erfarenhet av branschen och tack vare sitt stora nätverk kan de erbjuda fester för mindre sällskap på ca 10 personer till riktigt stora fester där flera tusen gäster deltar. Här får du en helhetslösning för ditt arrangemang, men kan även anlita företaget för mindre lösningar, t.ex. för underhållning, teknik, talare eller dekor och aktiviteter. Börjeson Event kan dessutom hjälpa dig att komma i kontakt med både kända såväl som mer okända artister.

Westers

Till Westers kan du vända dig med alla typer av förfrågningar inför din fest eller ditt event. Den här festarrangören är baserad i Stockholm och hjälper både privatpersoner såväl som företag. Hit kan du t.ex. vända dig om du behöver hjälp inför studentfesten, 50-års festen, bröllopet eller julbordet.

Westers kan även vara med och anordna större galor, kick off och konferenser. Du bestämmer själv om du vill ha hjälp med enstaka saker som mat och dryck, eller om du vill att Westers ska erbjuda en smidig helhetslösning med festvåning, aktiviteter, mat och dryck, underhållning och temaidéer. På hemsidan kan du hitta bilder och videos på ett flertal av de lokaler som Westers erbjuder.

Läs mer