VÅRA TJÄNSTER

FESTFIXARE STOCKHOLM

När du är på jakt efter stans bästa festfixare är det till oss på Inte Bara Fest du ska vända dig.

VI FIXAR FESTEN!

Oavsett om du söker efter någon som kan hjälpa till med planeringen av din nästa kundaktivitet, den roliga födelsedagsfesten eller om du behöver hjälp att skräddarsy ett helt koncept för ditt företagsevent vet vi på Inte Bara Fest vad som krävs av en festfixare och vad som behövs för att ditt arrangemang ska bli fulländat.

Vår arbetsglädje och vårt fokus att endast leverera det allra bästa till dig och dina gäster gör oss till en festfixare att lita på. Vi vet hur viktig noggrann planering är för att undvika stress och panik som förtär glädjen från din fest. Vi vill att du också ska få ta del av tillställningen. När du anlitar oss som din festfixare lovar vi att göra allt och lite till för att dina gäster ska lämna din fest nöjda, med dig som avsändare.

VAD KAN VÅRA FESTFIXARE GÖRA FÖR DIG

Det du behöver göra för att säkra ditt nästa event är att ta hjälp av våra duktiga festfixare på Inte Bara Fest. Tillsammans skräddarsyr vi ditt event och utför allt från start till mål utifrån just dina behov. Vi tar hand om allt som rör din fest så som inbjudningar, OSA-hantering, bokning av lokal och partytält, bokning av konferencier & underhållare, catering, dekor och mer där till. Som du förmodligen förstått så är vi helhetsleverantören för dig, och vår festfixare är din projektledare hela vägen till ditt lyckade event!

VÅRA FESTFIXARE KLARAR ALLT

Det finns inga gränser för vad våra festfixare klarar av. Inga event är för små, inga event är för stora. Dina önskemål är vår målsättning, till och med om ditt enda mål är att alla ska få en trevlig kväll. Vi älskar utmaningar, så hör av dig och utmana oss du med! Vår kreativitet har verkligen inga gränser! Du ringa oss direkt på telefon 08-767 05 20.

Det går lika bra att kontakta oss info@intebarafest.se, så svarar vi dig så snart vi bara kan.

...vi skräddarsyr alltid festen efter era önskemål!