VÅRA TJÄNSTER

FESTARRANGÖR STOCKHOLM

Som erfaren festarrangör vet vi att den enda vägen till ditt lyckade arrangemang är roade gäster!

Vi är en festarrangör i Stockholm som kan arrangemang. Redan 1983 började vi med catering och drygt tio år senare utökade vi till att leverera kompletta evenemang som konferenser, bröllop och företagsfester!

Inte Bara Fest tar sitt uppdrag som festarrangör i Stockholm på största allvar, oavsett om det handlar om den lilla intima festen för ett tiotal personer eller den stora firmafesten på kontoret

VAD GÖR EN FESTARRANGÖR?

Vi har också möjlighet att ta hand om allt annat runtomkring som hör till en fest. Vi kan hjälpa till med inbjudningar, osa-hantering, artistbokningar, vi har fantastiskt ljud och ljus och mycket mer. På vår rejält tilltagna catering kan du välja mellan allt från smakrika bufféer till en egenkomponerad drömmeny.

Under snart 15 år som festarrangör i Stockholm har vi hunnit med att arrangera till exempel bröllop, poolpartyn, julfester, och studentfester. Vi vet att det inte det finns några gränser för vad vi klarar av.

Istället för att söka efter andra festarrangörer i Stockholm, kontakta oss och se vad vi klarar av genom att ringa oss på 08-767 05 20 eller skicka ett mail till info@intebarafest.se.

Välkommen!

...vi arrangerar alltid festen efter era önskemål!