TÄLT

Våra partytält är stabila och fräscha! Vi har tält i många storlekar, allt från enkla ZIP-upp tält, Pagoda-tält (topptält) och takås-tält till exklusiva burspråkstält.

De flesta tälten finns både med och utan vår logga. I Stockholm ingår montering och transport i priset (utom på ZIP-up tälten). Vi har erfarenhet av att sätta upp tält i Hagaparken, Kungsträdgården, Almedalen, Rosendahls trädgårdar, samt på ett otal parkeringsplatser och i villaträdgårdar.Tälten förankras i marken med betongtyngder/plattor, eller stålstavar.

-Partytält kan både användas som matsals/party yta, garderobstält och som exponeringsyta. Vi supportar varje år ett antal golftävlingar med tee-tält för hålvärdar. Tee-tält har vi haft både på Bro Hof i Upplands Bro, Lidingö GK på Lidingö, Lindö GK i Sollentuna, samt på Österåkers GK i Åkersberga. I Lidingö centrum är det våra eventtält som ser till att alla event blir vädersäkrade.

-Om du vill att vi monterar tält utanför Stockholmsområdet, så är det inga problem. Antingen kommer vi dit, eller så tar vi hjälp av samarbetspartner. Vi samarbetar med nästan alla tältuthyrare! Oavsett om ytan är plan och slät, eller sned och ojämn kan vi se till att ditt tält blir perfekt.

-Vi har t.o.m. monterat tält på höga altaner med flera meters benförlängningar. Så oavsett om du ska tält till ha studentmottagning, firmafest, eller om du vill använda tält till att visa produkter i kan vi hjälpa dig!

-Vi har allt du kan tänkas behöva, såsom tältbelysning, tältgolv och värmare. Varför inte klä in hela tältet med en snygg fotovepa?

Mer info och priser