AKTIVITETER & UNDERHÅLLNING

Vi löser det mesta i samarbete med våra partners. Oftast sköts utrustningen av vår personal som redan är på plats för att ta hand om allt annat åt dig.

Nedan har vi våra mest populära aktiviteter. I menyn hittar du fler aktiviteter uppdelade i kategorier.

TIOKAMP PÅ STORA SKUGGAN

TIOKAMP PÅ STORA SKUGGAN

Fån 950 kr/gäst

UTMANA ELLER BARA LEK

-Tio olika aktiviteter på plats, varav klättervägg är en. Personal från oss på plats som peppar och hjälper till. Ni delas in i lag, eller går runt och leker fritt under kvällen.

-Tältet är möblerat med bänkset och bar, våra duktiga kockar grillar på plats och härlig musik ljuder ur högtalarna. Vår trevliga personal tar hand om dig och dina gäster. Vi har bokat upp Stora Skuggans Amfiteater vecka 20. Grupper mellan 30-200 personer är varmt välkomna. Busstransport till och från stan ingår.

BODYFLIGHT

BODYFLIGHT

650kr/person

I samarbete med Stockholm Bodyflight kan vi erbjuda en högtflygande upplevelse! Du som inte flyger för ögonblicket ser deltagaren som i ett ”akvarie” genom fönstret! Runda av aktiviteten i vår egna eventvåning på Warfvinges väg, eller varför inte ta en flygande paus i konferensen. Använd närheten till vattnet för en roligare transport med RIB-båt, segling, kanoter, eller annan båt.

Man flyger i grupper om max 13 personer i 30 minuter.

Självklart hjälper vi dig med allt.