Hem > Privata event

Studentmottagning

Fira den största dagen i ungdomens liv

Studenten är en viktig händelse i livet och skall självklart firas! Vanligast är att ha en studentmottagning hemma hos sig där gäster bjuds på mat och dryck. Blir det trångt inomhus så går det enkelt att hyra ett partytält och sätta upp i trädgården eller i anslutning till terassen.

Eftersom det vanligaste stället att ha en studentmottagning på är hemma hos sig är det bra att tänka igenom om alla får plats. Ibland kan det bli lite trångt att få plats inomhus med alla gäster och då passar det bra att sätta upp ett tält i trädgården. Vi hjälper er att fundera kring hur stort tältet behöver vara, hur mat och dryck kan serveras smidigast och hur tältet kan inredas för att skapa den rätta studentmottagningskänslan. 

Vi är helhetsleverantör av studentmottagning

Vi sköter allt det praktiska kring mottagningen så ni kan fokusera på att umgås och prata med alla gäster.

Tält i trädgården

Vi hjälper er med idéer och kommer med förslag. Vi utgår ifrån er budget, gruppens sammansättning, vilket läge ni är i nu och vad ni tidigare gjort.

Dekoration och dukning

Vi hjälper er hitta lokal och löser allt ifrån produktion av inbjudan till själva festen och uppföljning.

Catering mat och dryck

Vi har tillgång till de flesta artister och jobbar såväl med kända, som okända artister och underhållare.

Servering

Vi har tillgång till de flesta artister och jobbar såväl med kända, som okända artister och underhållare.

Vad behöver du hålla koll på inför studentmottagningen?

Resten håller festfixarna på Inte Bara Fest koll på!

Vanliga frågor som vi får om studentottagningar

Hur stort tält kommer vi att behöva till x personer?

Allt beror på hur stort ni har det i er trädgård och hur många platser ni t.ex. redan har på egen altan eller terass. Vi kommer gärna ut och kikar för att kunna ge er ett svar på hur stort tält som behövs.

Vad för typ av catering erbjuder ni till studenten?

Vi kan skräddarsy menyer om det finns önskemål. Annars är det vanligt med bufféer på studentmottagningar då många gäster kommer och går under olika tider.

Hur planerar vi en

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hur skapar jag en lyckad privatfest hemma?

Detta är en väldigt vanlig fråga och då den även har ett långt svar så har vi sammanställt vårt svar på en egen sida. Kolla in alla tips om hur du skapar en lyckad privatfest hemma genom att klicka här. 

Har du fler frågor om studentmottagning?

Tveka inte på att höra av dig till oss, vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kontakta oss om er studentmottagning

Att planera event eller fest för dina kollegor kan ta tid från annat viktigt och det är mycket som ska fixas innan. Fyll i formuläret nedan så hjälper en festfixare med all planering och ser till att nästa företagsevent flyter på smidigt från början till slut.

Du kan även nå oss på 08-767 05 20 eller info@intebarafest.se