Allmän info

Måndag 24 juni – Torsdag 27 juni 2019 – 4 bandagar veckan efter midsommar!

Bokningen för 2019 är öppen, välkommen att anmäla dig HÄR.

BANKÖRNING 1-4 DAGAR

Inskrivning från Söndag eftermiddag. Du kan själv välja om du under veckan känner att du behöver ta en kortare dag eller helt stå över en bandag för att du känner dig sliten eller om det mot vår önskan skulle regna. Lunch och fika finns at tillgå på banan, eller så äter du din egen mat. Vi kommer att ta upp förbokning på de som önskar mat. Planen är att Mix Ranch ska öppna filial på banan. Kl 12-13 bryter körningen för att vila öron och fylla på med ny energi.

Bokning och betalning

4-dagar måndag, tisdag, onsdag, torsdag – 5 950 kr

1-3 dagar 1 900 kr/dag.

50% av bandagspaketet, samt 10% av boendekostnaden betalas vid bokning. Resterande bankörningskostnad ska vara betald senast 28/2.

Resterande boendekostnad, samt övriga kringkostnader skall vara betalda senast 30/4.

Vid bokning senare än datumen ovan betalas de belopp som förfallit i samband med bokningen. Bokningen är öppen så länge som det finns platser kvar.

BG 272-0191 Märk betalningen med ”gotland ditt namn” inget ocr nummer.

Vid utlandsbetalning:
IBAN SE45 6000 0000 0001 5149 4428
SWIFT-/BIC-adress HANDSESS

Grupper

Vi kör 15 minuters pass, med fasta tider i fyra grupper. Snabbt utsläpp ur depån ger 14-15 minuters körning per pass! Inget krav på att motorcyklarna är registrerade/försäkrade i någon av fartgrupperna. Vi kommer att vara mycket flexibla med att flytta runt deltagare i fartgrupperna.

Grupp 1 – tider under 1.35
Grupp 2 – tider under 1.40
Grupp 3 – tider under 1.50
Grupp 4 – tider över 1.50

Instruktörer och personlig träning (PT)

Vi kommer som vanligt att ha 12 instruktörer som rullar på banan. De finns tillhands för att körningen ska bli säker och rolig! Vi erbjuder även PT-pass för att du ska kunna utvecklas och ta nästa steg som förare. Då har du en instruktör helt för dig själv i två pass på banan och under två teorigenomgångar.

Säkerhet

Ambulans med rutinerad och kompetent sjukvårdspersonal som även kan ge smärtlindring på plats. Tillsammans med snabb och effektiv upprensning på banan ger det kortast möjliga avstängningar vid ”grusåkning”.

Buller

Normalt gäller 95db på banor. På Gotland Ring stör man ingen, om inte vinden ligger åt ”fel” håll. Vi har aldrig haft problem, men vi vet att andra arrangörer haft det, så ta med db-killers.

Måltider

Lunch på banan på helt nytt sätt!

Vi har fått löfte om att få ta dit restauratör (Mix Ranch) som erbjuder frukost, lunch och fika på plats. Vi uppdaterar när detaljerna är klara. Ni kan även välja att fixa maten själva.

Frukost på banan:
Kaffe/te, juice, mackor, ägg, müsli, flingor, fil och yoghurt – 375 kr för fyra dagar.

Lunch enligt senare prisinfo, ca 100 kr/portion
Middagar på MixRanch: Måndag till torsdag – 590 kr för fyra dagar.

Depåtält med förbokad plats

Hyr vårt depåtält och välj vart i depån vi ska sätta upp det – 800 kr för hela veckan.

MC

Du har med din egna hoj, men det måste absolut inte vara en sporthoj. Alla typer av motorcyklar är välkomna!

Reservdelar & Service

Grevens MC delar
Grevens Motorcykeldelar AB är störst i Norden på motorcykeldelar, just därför är de på plats hos oss för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av din körning. Vet du vad du vill ha – förbeställ gärna.

Vi hälsar Rickard Haggren (oftast med nummer 27 på hojen, Rookie 600 och Pro SPK) och hans trevliga medarbetare fortsatt varmt välkomna på vår Gotlandsvecka!