FESTER

En fest kan se ut på väldigt många sätt och hållas av olika anledningar. Det kan vara födelsedagsfest, bröllop, dop, jubileum, sommarfest, eller bara för att du vill…

Klackarna i taket med DJ / liveband, bar mat och dryck. Cool loungemiljö hemma hos dig / i hyrd lokal / på jobbet, eller varför inte i ett av våra fina tält! Oavsett var och hur du vill hålla din fest kan vi se till att den blir ett minne för livet!

TEMAFEST

Vi har sällan så roligt som när det är temafest! Det brukar bli väldigt uppsluppen stämning bland gästerna då man får klä ut sig och leka. Dekor, mat underhållning och lekar skall så klart gå i temats tecken. Det finns hur många teman som helst – Beachparty, Oktoberfest, Westernfest, 60-talsfest, Bondfest, maffiafest, tusen och en natt etc. eller gör något helt annat som clowner och trollkarlar.

Boka ett möte med någon av våra projektledare så planerar vi er fest tillsammans.

Sommarfest

Femkamp med t.ex strandstafett, stövelkastning, badring, surfbräda & bollkross. Strandbygge som lagtävling, därefter väntar en karibisk buffé.

Tänkbara tillägg: Salsakurs, karibiskt liveband

Cirkusfest

Femkamp med t.ex. porslinskross, spikslagning, pilkastning, styltor & bollkastning. Prova att cykla på enhjuling & jonglera med bollar och käglor.
Clown-näsor och ansiktsmålning lagvis som bedömningstävling. Popcorn, sockervadd, slush / frozen Daiqurie och streetfood står på menyn.

Tänkbara tillägg: Clownen Manne med assistent, magiker, cirkusskola

Westernfest

Femkamp med t.ex. pistolskytte, hästskokastning, lasso, rodeotjur & bootskastning. Bygg en westernby som lagtävling, här passar amerikansk buffé fint!

Varför inte lära er linedans när ni ändå är igång..

FÖDELSEDAGSFEST

FÖDELSEDAGSFEST

Vi hjälper er gärna att fira födelsedagen. Vi har gjort många födelsedagsfester, både små och stora. Ni vet säkert själva vilken typ av fest ni vill ha och vad som passar gästerna. Oavsett om ni vill ha mingel, en stilla middag eller dansa hela natten kan vi styra upp er fest, så att den blir ett minne för livet!

Ni kan få hjälp med allt från lokal, dekoration, planering och underhållning till mat och dryck. Boka ett möte med någon av våra projektledare så planerar vi er fest tillsammans.

BRÖLLOP

BRÖLLOP

Vi hjälper er gärna med bröllopet. Vi har gjort ett stort antal bröllop, både små och riktigt stora. Ni kan få hjälp med allt från lokal, dekoration, planering och underhållning till mat och dryck. Boka ett möte med oss, så planerar vi ert drömbröllop tillsammans.