PARTYTÄLT

Hyra avser en användardag. Vid längre hyresperiod lämnar vi offert. Transport och montering/demontering tillkommer om ej annan anges. Moms tillkommer med 12% i samband med matservering. Om tälten ej ska användas vid matservering tillkommer moms med 25%.

Våra partytält är stabila och fräscha! Vi har tält i många storlekar, allt från enkla ZIP-upp tält, Pagoda-tält (topptält) och takås-tält till exklusiva burspråkstält. De flesta tälten finns både med och utan vår logga. I Stockholm ingår montering och transport i priset (utom på ZIP-up tälten). Vi har erfarenhet av att sätta upp tält i Hagaparken, Kungsträdgården, Almedalen, Rosendahls trädgårdar, samt på ett otal parkeringsplatser och i villaträdgårdar.Tälten förankras i marken med betongtyngder/plattor, eller stålstavar.

Partytält kan både användas som matsals/party yta, garderobstält och som exponeringsyta. Vi supportar varje år ett antal golftävlingar med tee-tält för hålvärdar. Tee-tält har vi haft både på Bro Hof i Upplands Bro, Lidingö GK på Lidingö, Lindö GK i Sollentuna, samt på Österåkers GK i Åkersberga. I Lidingö centrum är det våra eventtält som ser till att alla event blir vädersäkrade. Om du vill att vi monterar tält utanför Stockholmsområdet, så är det inga problem. Antingen kommer vi dit, eller så tar vi hjälp av samarbetspartner. Vi samarbetar med nästan alla tältuthyrare! Oavsett om ytan är plan och slät, eller sned och ojämn kan vi se till att ditt tält blir perfekt.

Vi har t.o.m. monterat tält på höga altaner med flera meters benförlängningar. Så oavsett om du ska tält till ha studentmottagning, firmafest, eller om du vill använda tält till att visa produkter i kan vi hjälpa dig! Vi har allt du kan tänkas behöva, såsom tältbelysning, tältgolv och värmare. Varför inte klä in hela tältet med en snygg fotovepa?

PARTYTÄLT

Burspråkstält

Burspråkstält

8 x 19 m

30 000 kr
Stockholms finaste partytält! Plats för upp till 250 sittande. Kortsidorna är rundade och taket är valmat, vilket gör att det är lika snyggt från alla håll. Även insidan, så klart! Två toppar, högt i tak – öppningsbara fönsterväggar runt om.
8 x 13 meter med en topp25 000 kr
8 x 7 meter ovalt12 000 kr
Undertak och gardiner till 8x19 inkl. mont7 000 kr
8 x 3-15 meter takåstält

8 x 3-15 meter takåstält

Offert

3 meter till takfot och 4,5 meter till nock. Väggar finns med och utan fönster.

Skicka Offertförfrågan

Tält, 4 x 4 m

Tält, 4 x 4 m

16 kvm

Väggar, transport och montering ingår. Väggar finns både med och utan fönster! Tungt, står oftast utan extra vikter. Finns med och utan logga.

1 st6 200 kr
Flera4 200 kr
Tält vitt, 3 x 3 m

Tält vitt, 3 x 3 m

9 kvm

1 900 kr

Finns med och utan logga.

Tält vitt, 6 x 3 m

Tält vitt, 6 x 3 m

18 kvm

2 750 kr
Större tält / andra storlekar

Större tält / andra storlekar

Offert

Vi kan leverera tält i alla storlekar

Skicka Offertförfrågan

ÖVRIGT

Tältgolv, plast

Tältgolv, plast

inkl. montering

85 kr/kvm
Värmare gasolsvamp

Värmare gasolsvamp

inkl gasol

1 250 kr

Värmare fläkt 36 kw

inkl dubbla gasoltuber

2 600 kr

Värmare diesel

Offert

Elverk diesel/bensin

Offert

Tältbelysning

Offert