STOCKHOLMS BÄSTA CATERING

Ute efter bra catering i Stockholm? Då behöver du inte leta vidare. Vi på Inte Bara Fest är övertygade om att vi kan hjälpa er. Vi har Stockholms bästa catering! Det påståendet kan låta kaxigt men efter våra 30 år i branschen så kan vi säga att vi har den bästa cateringen i Stockholm.

Det spelar ingen roll om du till vill ha hjälp med bra catering i Stockholm till ditt bröllop eller om du ska arrangera ett födelsedagskalas hemma. Vi har också möjligheten att ge dig ett helhetsalternativ där vi tar hand om allting från inbjudan, osa-hantering till lokaler, tält, dekor, ljus, ljud och såklart bra catering i Stockholm.

Vi vet att vi kan göra er nöjda.

Alternativ till bra catering i Stockholm

Bland våra många catering-alternativ kan ni hitta något som passar era smaklökar; bufféer, färdiga portionstallrikar, plockmat, grillmat, luncher och mycket mer. Inte Bara Fest grundades 1983 och sedan dess har vår catering fått idel bra betyg och bland annat tilldelats diplom av Tidningen Gourmet och Gastronomiska Akademien. Företaget är baserat i Stockholm – men vi levererar i hela landet.

Oavsett om det är en mindre tillställning eller en större firmafest kan vi hjälpa dig.

Vi erbjuder catering i Stockholm för grupper med minimum 20 personer. Utöver den bästa cateringen i Stockholm kan vi erbjuda er hjälp med allt från porslin, personal, lokal, dekor, planering och underhållning.

Bästa cateringen i Stockholm – Matalternativ

Vi har många alternativ när det gäller catering, allt för att det ska passa just din och dina gästers smak. Du kan välja på olika bufféer, färdiga portionstallrikar, plockmat, sallader, luncher och mycket mer. Här kan du läsa mer om våra cateringalternativ.

Vill du veta mer? Du kan ringa oss direkt på telefon 08-767 05 20 eller skicka oss ett mail till info@intebarafest.se.

För bästa catering i Stockholm – Välkommen till Inte Bara Fest!

LÄS MER HÄR