KICKOFF

Dags att planera en minnesvärd kickoff i Stockholm eller i en annan stad nära dig? Ingen förfrågan är den andra lik. Oavsett om du letar efter en kickoff i Stockholm i hyrd lokal eller i egen lokal så har du kommit helt rätt!

Vi tar hand om din kickoff i Stockholm från början till slut. Hade du tänkt dig ett festevenemang, bankörning, konferens eller en weekend för er kickoff med övernattning? Är ni bara ett fåtal eller ett större antal anställda som kommer att delta? Små som stora planer- det finns ingen kickoff i Stockholm vi inte lyckats med. Så gör som våra tidigare kunder- testa oss du med!

Behöver du en samarbetspartner och bollplank till nästa produktlansering, en rolig kväll för din personal, kundaktivitet eller team-building för ditt arbetslag? Gör då ett klokt val och kontakta oss och låt oss berätta hur vi skulle göra med din nästa kickoff i Stockholm! Våra idéer är många, så låt oss få dela med oss av våra förslag för en lyckad kickoff.

Nya idéer för din kickoff i Stockholm

Det är lätt att man kör fast i samma hjulspår och att allt bara blir jobb-relaterat med dina kollegor. Fjolårets kickoff i Stockholm med den uppskattade golftävlingen, skidresan till fjällen eller bowlingen efter semestern, det är några nämnda exempel på uppskattade aktiviteter som anordnats tillsammans med oss för personal i Stockholm och runt om i landet. Vi vet att framgången till glädje är spänning och överraskning. Ta gärna hjälp av oss för din nästa kickoff i Stockholm.

Med över 15 år i ryggsäcken av framgångsrika kickoffer, företagsevenemang och andra varianter av event vet vi hur man skapar roliga och utmanade aktiviteter som knyter samman gruppen. Så gör som många andra nöjda kunder hos oss- investera i glad och sammansvetsad personal du också! Boka kickoff i Stockholm tillsammans med oss på Inte Bara Fest. Tillsammans skräddarsyr vi ett roligt event för dig och ditt arbetslag.

Vill du veta mer angående vad vi på Inte Bara Fest har att erbjuda för din lyckade kickoff i Stockholm eller en stad nära dig? Då kan du ringa oss på telefon 08-767 05 20. Det går även bra att skicka oss ett mail på info@intebarafest.se så svarar vi så fort vi kan.

Varmt välkommen till oss på Inte Bara Fest för din nästa kickoff i Stockholm!