FÖRETAGSFEST/EVENT STOCKHOLM

När du ska anordna nästa företagsfest i Stockholm kan det vara tryggt att ha en samarbetspartner som vet vad som krävs för ett framgångsrikt event. Som vårt namn antyder är det oftast fest när vi jobbar.

Vare sig det är en mindre företagsfest i Stockholm eller en större firmafest i Stockholm eller någon annanstans i landet är vi säkra på att vi kan leverera så att både du och dina gäster blir nöjda och glada. Vi har skapat lyckade företagsfester i Stockholm i över 15 år.

Vilken företagsfest vill du ha i Stockholm?

En lyckad företagsfest i Stockholm handlar om glädje och roade gäster. När vi tar emot din förfrågan kommer dina mål och dina önskningar att stå i centrum och vara vårt fokus.

Vet du ännu inte vad för typ av företagsfest i Stockholm som passar dig och dina gäster bäst kan du känna dig trygg i att vi kan fest och kommer att guida dig så att du och dina gäster får en trevlig kväll/dag.

Välkommen till Inte Bara Fest för en företagsfest i Stockholm som gästerna sent kommer att glömma!

 

FÖRETAGSEVENT I STOCKHOLM

Är det dags att anordna ett företagsevent i Stockholm? Vad din uppgift är? Den är att slappna av och ha det trevligt tillsammans med dina kollegor. Låt oss på Inte Bara Fest ta hand om hela ditt företagsevent i Stockholm!

Det är oftast fest när vi jobbar, vi älskar det vi gör och har lång erfarenhet av produktpresentationer, event av olika slag, bröllop, mässor, kick off, konferenser och givetvis företagsevent i Stockholm. Vi erbjuder även aktiviteter som exempelvis bankörning. Vi är med andra ord mångsidiga. Oavsett om du vill anordna ett företagsevent i Stockholm i din egen miljö eller i en hyrd lokal är vi rätt arrangör att ta hjälp av. Vi hjälper dig beroende på hur dina önskemål ser ut. Det är väldigt viktigt att du som kund hos oss är nöjd.

Våra festarrangörer och projektledare ser fram emot att få hjälpa dig att lyckas med just ditt företagsevent i Stockholm. Dina önskemål är vår målsättning!

Vi sätter gästen i fokus, med dig som vår kund som avsändare för företagseventet.

Vi hjälper dig till ett lyckat företagsevent i Stockholm

Under åren har vi på Inte Bara Fest hunnit med att arrangera en hel del företagsevent i Stockholm samt på andra platser i landet. Därför känner vi oss idag väldigt säkra på att vi klarar av alla typer av förfrågningar. Så länge du har en klar målsättning, även om den är så enkel som att samla alla för att ha roligt tillsammans utan något annat egentligt syfte, eller om du skulle vilja slå på stort på ditt företagsevent i Stockholm kan vi hjälpa dig. Vi hjälper till med inbjudningar, hyra av lokaler, dekor, teknik, bokning av önskad underhållning, allt vad catering innefattar så som mat & dryck samt möbler och mycket mer. Vi är nöjda när du och dina gäster är nöjda.

Vill du veta mer om vad vi har att erbjuda dig som kund när det är dags att planera nästa företagsevent i Stockholm? Ring oss gärna, så berättar vi hur mer om hur vi kan hjälpa just dig! Du når oss på telefonnummer 08-767 05 20. Det går också bra att skicka oss ett mail på info@intebarafest.se, så återkopplar vår personal dig med svar på dina frågor så snart som möjligt.

För ert lyckade företagsevent i Stockholm – Kontakta oss på Inte Bara Fest när du är ute efter minnen för livet.

Varmt välkomna till oss!