FÖRETAGSAKTIVITETER STOCKHOLM

Funderar du över olika företagsaktiviteter i Stockholm men tycker att utbudet är allt för stort? Med en 15-årig bakgrund av projektledning med lyckade företagsaktiviteter i Stockholm vet vi vad som krävs.

Vi ordnar alltifrån en kul och utmanande afterwork till konferenser, golfresor, mässarrangemang och kick-offer med go-kart eller bowling i Stockholm med omnejd. Vi har också möjlighet att ta hand om allt annat runt omkring aktiviteten. Vi kan hjälpa till med inbjudningar, osa-hantering, miljödekor, artistbokningar, ljus och ljud mycket mer.

Vår 15-åriga framgång ligger i att vi sätter dig och dina gäster i centrum och skapar lyckade och uppskattade företagsaktiviteter i Stockholm.

Vilka företagsaktiviteter ska vi välja i Stockholm?

Din målsättning och dina gäster är svaret. Med vår erfarenhet vet vi att god planering är nyckeln för att skapa lyckade företagsaktiviteter i Stockholm med glada gäster och deltagare.

Ta kontakt med oss och låt oss vara det bollplank eller den konsult kring företagsaktiviteter i Stockholmsom passar dig och dina gäster bäst samt vilka aktiviteter som bäst uppfyller era mål och ambitioner.

Vill du veta mer? Du är välkommen att skicka oss ett mail på info@intebarafest.se eller ringa oss på telefon 08-767 05 20.

För lyckade företagsaktiviteter i Stockholm – Kontakta oss!