CATERING STOCKHOLM BUFFÉ

Oavsett om du ska ha en fest hemma eller om ditt företag ska ha ett event för flera 100 personer så kan vi ta hand om din catering i Stockholm city.

För catering krävs det att ni är minst 20 personer i sällskapet.

Våra 30 år i branschen har gett oss erfarenheten och kunskapen om vad som gör ett event lyckat och omtyckt av gästerna. Vår catering i Stockholm city har belönats med priser av Tidningen Gourmet och Gastronomiska Akademien.

Catering i Stockholm kan vi!

”Maten höll stjärnkrogs klass! ”. Så uttalade sig Vd:n på ett byggkonsultbolag efter deras 30-års jubileum som vi anordnade för deras 300 gäster. Det går inte att förneka att vi blir både stolta och rörda över hela vårt fantastiska arbetslag. Vi vågar därför lova att maten vi serverar inte kommer att göra er besvikna.

Vi erbjuder prisbelönt catering i Stockholm

Vi har möjlighet att hjälpa till med catering i Stockholm eller på annan ort nära dig för sällskap på minimum 20 personer upp till flera hundra gäster. Vår meny är välfylld och alternativen är många. Så det är bara att välja och vraka! Vi kan till och med hjälpa till med mer än bara catering. Vi tar gärna ett helhetsansvar för hela din tillställning- vi är mer än gärna med i hela planeringen av ditt event. Vi sätter gästen i fokus, med dig som kund som avsändare. Så gör det kloka valet att låta oss hjälpa dig att underlätta nästa tillställning!

Vår mångsidiga catering i Stockholm har tilldelats priser. Våra kockar är professionella och erfarna, och vi vågar lova att ni blir mer än nöjda med vår catering i Stockholm!

Catering i Stockholm city – menyer och mat

Catering i Stockholm – Buffé eller portionstallrikar

Vill du ha gående bord eller ska dina gäster sitta ned och njuta av en vällagad middag med god dryck? Oavsett om det är en buffé eller en trerätters kan vi på Inte Bara Fest hjälpa dig. Vi har mängder av alternativ på bufféer och menyer för din catering i Stockholm city.

Vet du inte vad du ska välja? Vi vet troligen vad som lämpar sig bäst. Inte Bara Fest är baserat i Stockholm – men vi levererar över hela landet. Utöver mat och dryck hjälper vi gärna till med planering, inbjudningar, osa-hantering, ljus och ljud och mycket mer.

Oavsett om du ska ha en mindre fest hemma eller om ditt företag ska ha ett event för flera 100 personer så kan vi ta hand om din catering i Stockholm, buffé, tilltuggsbuffé, cocktailmeny eller portionstallrikar finns att välja på.

Våra 30 år i branschen har gett oss erfarenheten och kunskapen om vad som gör ett event lyckat och omtyckt av gästerna. Vår buffécatering i Stockholm har belönats med priser av Tidningen Gourmet och Gastronomiska Akademien.

Vill du veta mer? Du kan självklart också ringa oss direkt på telefon 08-767 05 20 eller maila oss på info@intebarafest.se.

För catering i Stockholm city – Välkommen till Inte Bara Fest!

LÄS MER HÄR