BRÖLLOPSFEST STOCKHOLM

Ska ni arrangera bröllopsfest i Stockholm? Då är det oss på Inte Bara Fest ni ska vända er.

Vi hjälper er med allt som kommer att röra er bröllopsfest. Vi tar hand om planeringen av festen, bokning av lokal, inbjudningar, OSA-hantering, personal, catering, möbler och önskad underhållning. Vi tar till och med hand om städningen efter festen sp att ni och era gäster kan fokusera på att ha en trevlig bröllopsfest. Ni behöver alltså inte oroa er för någonting!

Kort sagt så tar vi gärna ta hand om hela processen kring er bröllopsfest i Stockholm. Vår tanke är att ni ska slippa tänka på något annat än att umgås och bara ha fantastiskt roligt tillsammans med era gäster. Syftet är att även ni ska kunna slappna av och faktiskt njuta av den bröllopsfest som råder.

Välj oss för din bröllopsfest i Stockholm

Oavsett om du är intresserad av underhållning i form av liveband eller kanske Stand Up så har vi på Inte Bara Fest något för er och hela er tillställning. Vi ser till att ni får dela samma minnen från dagen som era gäster. Därför tycker vi att ni ska göra det kloka valet att låta oss på Inte Bara Fest hjälpa er med er bröllopsfest i Stockholm. Det allra viktigaste för oss är att ni blir nöjda, och därför är vår stora målsättning att skräddarsy er bröllopsfest i Stockholm efter just era önskemål.

Vi hjälper dig med hela arrangemanget av din bröllopsfest i Stockholm

Ja, det är sant. Tillsammans med oss på Inte Bara Fest kan era drömmar verkligen bli verklighet! Vill ni veta mer om vad vi har att erbjuda dig som är intresserad av bröllopsfest i Stockholm? Se då till att boka ett möte med oss redan idag, så planerar vi era drömmars bröllop.

Vår serviceinriktade personal hjälper er givetvis att sätta ihop en komplett meny bestående av förrätt, varmrätt och dessert. Oavsett hur liten eller stor bröllopsfest i Stockholm du är intresserad av att anordna kommer allt att skräddarsys efter just era önskemål! Ta gärna en titt på våra bufféalternativ.

Du kan nå oss på telefon 08-767 05 20 eller på info@intebarafest.se.

För en lyckad bröllopsfest i Stockholm – Välkommen till oss på Inte Bara Fest! Vi har allt och lite till för det perfekta arrangemanget, för både dig och dina gäster.