EN LYCKAD INFLYTTNINGSFEST

Hur blir en invigningsfest lyckad? För en att en invigningsfest ska bli lyckad är den första reflektionen hur många som får plats i de rum man vill att festen ska vara i. 2 personer per kvm kan mingla på en yta och då får man så klart bara räkna den fria ytan och inte rummet. Komplettera med partytält om ytan är för liten för alla och stäng av en del av lokalen om ytan är för stor.

 

Det är ju trevligt om man kan behålla den normala möbleringen så långt som möjligt. Men eftersom ni bjudit in till inflyttnings- / invignings- fest så måste ni addera partystämning! Det gör du enklast med att hyra in några färgade LED-lampor. Bygg/hyr in en bardisk, komplettera med några ståbord och bra musik från riktigt bra högtalare. Inte de högtalare du redan har hemma/på jobbet. Den eventuella dansen i samma yta som baren är regel nr1 och den får du aldrig svika.

Måste man bjuda på mat?

Om ni behöver bjuda på mat beror på vilken tid ni har gäster. Har ni ”öppet hus från 16-sent” måste ni bjuda på mat. Maten behöver inte intas sittande, men den måste vara mättande och få vill äta sig mätta på kanapéer.

Hur gör man med grannarna?

Informera grannarna, så att ni slipper tjafs då ni har gäster. Bjud in dem om ni tycker att de adderar till sällskapet men annars inte.