Eventbolag i Stockholm

Allt vi gör genomsyras av våra tre ledord
Trygghet

Känn trygghet i att du får ett event som är skräddarsytt efter dig och dina önskemål. Det är sällan vi gör ett event som är precis likadant som ett annat.

Engagemang

Kort sagt så sätter vi dina gäster i fokus, med dig som avsändare. En festfixare tar hand om allt kring eventet och gör allt för att du ska bli så nöjd som möjligt.

Glädje

Livet blir så mycket trevligare när glädje finns. Att planera fest är fyllt av glädje och den känslan sprider vi gärna till alla omkring oss.

Vad kan vi som eventbolag göra för dig?

Vi som festfixare älskar eventutmaningar och strävar efter att förverkliga kunders visioner, vare sig det gäller en bröllopsfest eller ett företagsevent. Vårt främsta mål är att du som kund ska känna dig trygg i att vi har koll på vad som sker och vad som behöver lösas för att du ska få ett lyckat event. Ett annat mål vi alltid strävar efter är att du och dina gäster ska känna en ”wow”-känsla under eventet. 

För att du inte ska behöva vara i kontakt med flera olika leverantörer så samlar vi allt på en och samma faktura. Vi ser till att du får alla delar som behövs för eventet och att du också får känna dig som en gäst!

Vad gör vi som eventbolag?

Plats för event

Vi vet vilka festlokaler och ställen i Stockholm som är perfekta för olika typer av event.

Catering och dekor

Trerätters, plockmat, buffé... Ja, vi löser allt det och guidar gärna i vad som passar när.

Servispersonal

Vi hjälper dig med att välja rätt dekor som passar helhetstemat.

Gänget på Inte Bara Fest

Felix / VD / Festfixare

Linah / Festfixare

Eventpersonal

Utan vår eventpersonal vore våra event omöjliga. Ni är guld.

Vill du jobba på event?

Vi söker alltid efter talanger som vill joina vårt gäng. Om du är intresserad av att jobba på våra event är du välkommen att kontakta oss med CV på:

info@intebarafest.se

VD Felix berättar - Hur Inte Bara Fest blev till

Halloj, 

Felix här. Inte Bara Fest’s VD och festfixare. Låt mig berätta om hur eventföretaget Inte Bara Fest blev till och vart vi är idag.

Eventbolaget Inte Bara Fest AB har funnits sedan sent 1980-tal, men då med ett annat namn och en annan affärsinriktning. Allt startade som en fisk- och delikatessbutik, Jarla Fisk & Kött. Jag växte upp i den butiken, då det nämligen var min pappa Sören som drev den.

Sören fick förfrågningar på catering och sedan även högtalare, underhållning, tält och servispersonal. Det blev fler och fler helhetsarrangemang och mindre tid att ta hand om fiskaffären. I början av 00-talet togs därför beslutet att sälja butiken för att satsa helhjärtat på att bli ett eventbolag som erbjöd helhetsarrangemang i Stockholm. Ett cateringkök etablerades och ett lager med tält, teknik och dekor för event fylldes på allteftersom. 

Och även jag hängde med i svängen till eventbolag. Jag gjorde mitt första betalda jobb 2010 och 2018 tog jag över som VD. Med en uppväxt i eventbranschen och över tio års erfarenhet av att planera och genomföra event så vet jag vad som fungerar och vad som inte fungerar. Det jag gillar mest med att arbeta med event är att ingen dag och inget event är det andra likt.

Inte Bara Fest har idag kvar rötterna i högkvalitativ mat och vi jobbar endast med de bästa leverantörerna. Med våra 300 kvm på Lidingö fyllda med tält, tälttillbehör, högtalarsystem, eventbelysning och dekor så är vi ett eventbolag som du kan vända dig till för alla sorters event.

Välkommen att kontakta oss om ditt nästa event!

Vanliga frågor vi får som eventbolag

Vilka är era kunder?

De flesta kunder är företag. Det beror på att de har regelbundna tillställningar, oftast flera gånger per år vilket gör att vi har många återkommande företagskunder. Vi gör även många privata event så som bröllopsfester, studentmottagningar och födelsedagsfester. 

Är ni dyra att anlita för event?

Vi vill inte konkurrera med de allra billigaste, men målsättningen är alltid att om man jämför samma nivå, så skall vi vara billigast. Många av våra kunder är återkommande kunder som tar in flera offerter till varje jobb och vi brukar oftast få jobben.

Hur långt i förväg måste bokning ske?

Stora jobb som kräver mycket personal kräver lång framförhållning. Är det catering, eventteknik eller dekorationer så räcker det oftast med en vecka. Vi lyckades lösa en bröllopsfest för 90 personer på 2 veckor, från planering till genomförande så inget är omöjligt!

Vad för typ av företagsevent gör ni?

En förutsättning för att vi skall kunna skapa event är att vi har en tydlig målsättning. Eftersom vi bygger eventet efter önskemål, så blir det extra viktigt. Det är ingen skam att ha som enda målsättning att ha trevligt.

Har du fler frågor om oss eller event?

Tveka inte på att höra av dig till oss, vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kontakta Inte Bara Fest om event

Oavsett vilket typ av event eller hur nära eventdatum du är, genom att fylla i det här kontaktformuläret kommer du att vara närmare ett stressfritt event som ger dina gäster en wow!-känsla.

Du kan även nå oss på 08-767 05 20 eller info@intebarafest.se