OM OSS

TRYGGHET – ENGAGEMANG – GLÄDJE

Allt vi gör genomsyras av våra ledord. Vi producerar allt från en kul och utmanande konferens, presentation, kickoff eller fest till en enkel frukost.

Inbjudan, osa-hantering, lokal, tält, dekor, ljus, ljud, artister, föreläsare, scener, möbler, transporter, mat och porslin för nästan hur små eller stora sällskap som helst! Dessutom har vi väldigt duktig & trevlig serverings, bar och entré personal. Oavsett om du vill ha hjälp med hela arrangemanget inklusive strategiskt tänk, eller ”bara” vill beställa mat eller hyra utrustning, kan du vara säker på att vi gör allt för dig! Vi som projektleder är ofta med ute på fältet! Arbetsuppgifterna varierar och över året är vi ca 50 personer som tillsammans gör ett fantastiskt bra jobb!

För att möta era önskemål jobbar vi i tre grundkategorier:

Platinum

Extra allt, er och era gästers komfort och upplevelse går före allt annat! Mat och dryck blir en upplevelse utöver det vanliga. Service och underhållning i världsklass. Målgrupp: Företag och privatpersoner som vill ha det bästa tänkbara!

Guld

Du och dina gäster blir väl omhändertagna. En känsla av genuin omtanke och vettiga lösningar snarare än exklusivitet. Valuta för pengarna genomsyrar i högsta grad den här kategorin. Målgrupp: Privatpersoner och företag som vill unna sig lite mer!

Silver

Här söker vi med ljus och lykta efter den kostnadseffektivaste lösningen att ta hand om dig och dina gäster. Inget fusk, men heller ingen onödig lyx! Målgrupp: Företag och privatpersoner med stram budget som ändå vill göra något bra.