Eventgolf

på ÖsteråkersGK

branschmässa

... i ett lättsamt och affärsorienterat
format på golfbanan. En av marknadens kostnadseffektiva plattform för att träffa presumtiva kunder.

DSCF3937Golf

UTSTÄLLARE

Som utställare vet du i förväg vilka besökarna är, samt har möjlighet att själv, eller med vår hjälp, att bjuda in besökare.

BESÖKARE

Besökarna träffar utställare i grupper om fyra personer under en heldag på banan.

Sagt av tidigare deltagare

Vi har deltagit på Hantverkargolfen de två senaste åren. Eftersom vi vänder oss mot ägarledda bolag tyckte vi att Hantverkargolfen borde passa oss som ett skyltfönster för vår verksamhet. Vi är jättenöjda med det proffsiga bemötandet före under och efter själva eventet. Det viktigaste skälet att vara med är för att träffa rätt typ av kunder och vi har fått in några av våra allra bästa kunder via Hantverkargolfen. Vi kan verkligen rekommendera Inte bara fest och kommer använda oss av deras tjänster även i fortsättningen.
Marcus Vidner
Placeringsrådgivarna
”Tack för en mycket trevlig dag. Bra företag som visade sina produkter”
Stefan Gaterud
Byggkonsult Stefan Gaterud AB
”Ett stort tack för att du gjorde det möjligt för oss att vara med. Vilken fantastisk dag det blev med vädret på vår sida. I stort sett ett perfekt Event som gav oss mycket och tid att prata med alla spelare. Jag är jättenöjd och vill gärna vara med igen 🙂
Anders Haraldsson
Vi byggare
"Bra känsla, många bra kontakter, Flera möten bokade, helt rätt personer på företagen hittade. Den här tävlingen kommer också att gå att räkna hem flera gånger om!"
Robert Kraft
Kreativ byggkonsult
"Möten bokade med flera stora kunder, bra intresse från spelarna.Det kommer definitivt bli affärer av detta event!."
Rolf Christernin
J-bil