Publika torgevent

Skapa event på publika platser

Vi har erfarenhet av centrumaktiviteter, tältbygge på Rosendals trädgård, broinvigning, Kvarnholmens dag, Almedalen, Tjejmilen, Stockholm Marathon, bokmässan, flera galor, TV-sändningar och byggetableringar. 

Beroende på syfte med aktiviteten och budget tar vi tillsammans med er fram konkreta förslag. Vi löser allt praktiskt med bygge och projektledning på plats.

Vilka typer av torgevent kan vi hjälpa er med?

  • Projektledning
  • Tält och platsbygge
  • Inne- och utemiljöer 
  • Bildande av arbetsgrupper
  • Förslag och genomförande
  • Vi tar hand om allt i enlighet med era riktlinjer 

Ni kan beställa allt ni behöver genom oss, eller lägga till egna delar utöver det som finns på plats. Vi har flera bra samarbetspartners för att skapa en helhetslösning, så ni behöver ingen annan arrangör/leverantör än Inte Bara Fest.

Val av plats

Vi hjälper er med idéer och kommer med förslag. Vi utgår ifrån er budget, gruppens sammansättning, vilket läge ni är i nu och vad ni tidigare gjort.

Tält

Vi har tillgång till de flesta artister och jobbar såväl med kända, som okända artister och underhållare.

Aktiviteter

Vi hjälper er hitta lokal och löser allt ifrån produktion av inbjudan till själva festen och uppföljning.

Tidigare publika torgevent vi gjort

Vårt mål är att skapa ”wow”-känsla för dina privata tillställningar. För att du inte ska behöva vara i kontakt med flera olika leverantörer så samlar vi allt på en och samma order.

Nybilslansering Mercedes

Mercedes presenterar GLC modellen för storkunder under lättsamma former. Vi hyr yta i Kungsträdgården för burspråkstält som lätt rymmer två bilar och ett 50-tal gäster. Vita moltontyger efter väggarna, musik och tal ur högtalarna, buffé och dryck från baren. Ett bra exempel på vad man kan göra i publik yta och i vårt burspråkstält.

Stora maskin-expo

Åtta stycken 4x4 pagodatält med golv, matta, bar, bänkset, scen och backofficeyta. Olika förslag på tema presenteras och valet faller på "tyrolerfest". På scenen spelar Tyrolerband, i baren serveras pretzels, öl och pizzaslices. Målgruppen är entreprenadbranschen.

Turbåt till Kvarnholmen

Kvarnholmens dag lockar besökare från city med hjälp av "vår" turbåt som vi sätter upp vepor och flaggor i. KUAB arrangerar även guidade turer, där vi säkerställer att ljud och logistik flyter på.

Broinvigning

Inför invigningen av Svindersviksbron diskuteras många idéer för att på ett effektfullt sätt manifestera invigningen. Valet faller på konfettibomber som är miljövänliga och som även möjliggör att åskådare kan stå nära.

Vigselplats

Nacka kommun och Kvarnholmen binds ihop med Svindersviksbron. I samband med invigningen gavs möjlighet till vigslar på bron.

Ett antal par tog chansen och gav äktenskapslöften i det fria.

Knatteloppet

Först ut på bron är knattarna som kämpar sig över ivrigt påhejade av vår konferencier. Här drar vi kilometervis med XLR (högtalarkabel), bygger speakertorn och drar upp slingan som knattarna ska springa. Avslutningsvis får barnen fika och medaljer.

Almedalsveckan med SvD

Eventarena på hamnplan i vårt takåstält 8x12 meter. Golv, matta, backofficeyta, redaktion, läktare, scen och möblering.


Utefter väggarna är det vepor med samtida samhällsillustrationer. Öppningen på långsidan görs möjlig med trossriggen.

Centrumtält på Lidingö

 "Maten i centrum" på Lidingö centrum. Ett tiotal butiker flyttar ut på torget i samband med aktiviteten. Åtta pagodatält 4x4 meter på rad ger plats till både utställare och besökare. Dagen efter anordnades loppis för allmänheten på samma yta.

Sommarfest med SvD

Sommarfest för SvD's medarbetare och annonskunder. Kompletterande möblering, tält i gångarna, eventbelysning, musik, skyltmontering och logistiklösningar. Ett återkommande och uppskattat event.

CTA PUBLIKT EVENT?

Resten håller festfixarna på Inte Bara Fest koll på!

Vanliga frågor som vi får om publika event

Fråga 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fråga 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fråga 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fråga 4

 ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Har du fler frågor om torgevent?

Tveka inte på att höra av dig till oss, vi återkommer till dig så snabbt vi kan.

Kontakta oss om publika event

Att planera event eller fest för dina kollegor kan ta tid från annat viktigt och det är mycket som ska fixas innan. Fyll i formuläret nedan så hjälper en festfixare med all planering och ser till att nästa företagsevent flyter på smidigt från början till slut.

Du kan även nå oss på 08-767 05 20 eller info@intebarafest.se

* Genom att skicka detta formulär godkänner jag att mina uppgifter behandlas enligt GDPR och Inte Bara Fest's villkor.