FESTLOKALER

Vi har tillgång till en mängd olika festlokaler där vi tar fullt ansvar för ditt arrangemang.

I vissa fall tillsammans med lokaluthyraren, i andra fall helt på egen hand. För er del spelar det ingen större roll, vi tar ansvar för det totala genomförandet. Hoppas du hittar någon lämplig lokal bland våra förslag. Om inte så är fallet, eller om ni har en egen en lokal till er fest, så löser vi det, tillsammans med er.

Warfvet - Stockholms nyaste eventlokal

Warfvet - Stockholms nyaste eventlokal

Lokalen ligger på Warfvinges väg 32 Kungsholmen 300 meter fr T-bana Stadshagen. Ytan är 350 kvm och lokalen fungerar till 20-150 sittande gäster. Lokalen är lika lämplig till konferens som till party! Det mesta finns på plats. Köket är fantastiskt och byggt för att ta hand om catering på plats. Pris och detaljer, se nedan.

Läs mer om vår egen eventlokal

 

 

 

 

 

 

Borgila

Borgila

Borgila ligger fast förtöjd på Södermälarstrand. Två toaletter och en herrtoalett, Wifi, Två barer, Kök med gasspis, ugn, micro och diskmaskin, pentry. Stor dryckeskyl samt vanlig kyl o frys. Ismaskin. Inglasat däck med möjlighet att öppna upp. Utsikt över riddarfjärden

Lämplig för 30-120 personer.

Camarillo

Camarillo

Camarillo ligger på Kungstensgatan – mitt emellan Vasastan och Östermalm. Lokalen är klart hemtrevlig. Både bar och scen finns på plats och vi kan ta hand om er helt i vår regi. Lämpligt gästantal 25-80 personer.

Eventhuset

Eventhuset

Lokalerna som ligger i Västberga är på 780kvm varav 550kvm öppen yta. Festvåningen passar lika bra för små som stora grupper. Mingel för upp till 550 och sittande upp till 300 personer. En stor bar och en bra scen finns i lokalen.

Herrängens Gård

Herrängens Gård

Herrängens Gård ligger i Älvsjö, en av Stockholms södra förorter. Gården är en välkänd och anrik plats för fester. Lämplig för 20-90 personer.

Konstnärsklubben

Konstnärsklubben

Konstnärsklubben ligger på Smålandsgatan, mellan Norrmalmstorg och Birger Jarlsgatan. Den vackra entrén som även rymmer garderob och toaletter passar utmärkt till välkomstdrink och mingel. Festvåningen ger en mycket genuin känsla som andas gamla anor, Otroligt fräscht och välbevarat, ändå. Det finns även en vacker balkong, för en nypa frisk luft. Max 100 sittande.

Kulturfyren

Kulturfyren

Kulturfyren ligger på Skeppsholmen. Eventlokaler fulla av karaktär som passar till fest, konferens, kurs och konsert. Huset är en gammal, nyrenoverad industrilokal vars äldsta delar är från 1880-talet. På nedervåningen är de grova vita väggarna tillsammans med de stora vackra spröjsade fönstren och djupa fönsternischer karaktäristiska. Övervåningen bjuder på något ljusa och något modernare lokaler med en fantastisk utsikt över Nybroviken. Skeppsholmen = skärgårdskänsla mitt i stan. Kulturfyren = tjärdoft blandat med spännande konst och musik.

Ladan - Elfvik

Ladan - Elfvik

Ladan ligger på Elviks gård, längst ut på Lidingös norra sida. Vi disponerar den i sin helhet och den är lämplig till fester för max 80 personer, samt event och utställningar. Välkommen till en fantastisk lantlig miljö 20 minuter från Stureplan!

Meeting Room

Meeting Room

Meeting Room ligger på Kungsholmen i R.O.O.Ms gamla lokaler. En kreativ, rå och flexibel arena som kan anpassas efter olika behov.

The Lounge 290 kvm 150 personer (stående mingel) 1 stor bildskärm för bildspel etc.
The Seminar 90 kvm 60 – 80 personer (stående mingel, eller biosittning)
The Square 360 kvm 250 personer (runda bord alt långbord), 300 personer (stående mingel)

Summit

Summit

Genom ett unikt samarbete kan vi ta hand om er med vår mat och vår personal på Summits alla anläggningar. Här finns oändliga möjligheter i toppenfina lokaler för sällskap mellan 20 och 200 personer. I city, eller i Solna.

Pålsundets matsal

Pålsundets matsal

Pålsundets matsal ligger på Långholmen. Den kommer till sin rätt året runt. En stor uteplats med matsal. Ligger charmigt till i industriell båtsvarsmiljö. Lokalen kan ta upp till 90 personer.