FESTER

En fest kan se ut på väldigt många sätt och hållas av olika anledningar. Det kan vara födelsedagsfest, bröllop, dop, jubileum, eller bara för att du vill…

Klackarna i taket med DJ / liveband, bar mat och dryck. Cool loungemiljö hemma hos dig / i hyrd lokal / på jobbet, eller varför inte i ett av våra fina tält! Oavsett var och hur du vill hålla din fest kan vi se till att den blir ett minne för livet!

TEMAFEST

Vi har sällan så roligt på jobbet som när det är temafest! Det brukar bli väldigt uppsluppen stämning bland gästerna då man får klä ut sig och leka. Dekor, mat underhållning och lekar skall så klart gå i temats tecken. Det finns hur många teman som helst – Beachparty, Oktoberfest, Westernfest, 60-talsfest, Bondfest, maffiafest, tusen och en natt etc. eller gör något helt annat som clowner och trollkarlar.

Boka ett möte med någon av våra projektledare så planerar vi er fest tillsammans.

Sommarfest

Femkamp med t.ex strandstafett, stövelkastning, badring, surfbräda & bollkross. Strandbygge som lagtävling, därefter väntar en karibisk buffé.

Tänkbara tillägg: Salsakurs, karibiskt liveband

Cirkusfest

Femkamp med t.ex. porslinskross, spikslagning, pilkastning, styltor & bollkastning. Prova att cykla på enhjuling & jonglera med bollar och käglor.
Clown-näsor och ansiktsmålning lagvis som bedömningstävling. Popcorn, sockervadd, slush / frozen Daiqurie och streetfood står på menyn.

Tänkbara tillägg: Clownen Manne med assistent, magiker, cirkusskola

Westernfest

Femkamp med t.ex. pistolskytte, hästskokastning, lasso, rodeotjur & bootskastning. Bygg en westernby som lagtävling, här passar amerikansk buffé fint!

Varför inte lära er linedans när ni ändå är igång..

AFTER WORK

AFTER WORK

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

Vi kommer med snittar, chips öl och vin, glas assietter och servetter. Vår personal på plats, så att alla kan vara med! En bra DJ ser till att stämningen är på topp! Om ni föredrar det, kan vi sätta på Spotify i vår egna baranläggning. Vår LED lampor skapar barstämning enkelt och snabbt!