FÄRDIGA KONCEPT

Vi har många års erfarenhet från att skräddarsy paketlösningar!

Vi jobbar överallt i världen och även i vår fina eventlokal WARFVET på Kungsholmen i Stockholm. Bara ett stenkast från tunnelbanestationen Stadshagen.

 

10 kamp med tält och grill

10 kamp med tält och grill

VÅRT EGNA CIRKUSTÄLT

Tältet är möblerat med bänkset och bar, våra duktiga kockar grillar på plats och härlig musik ljuder ur högtalarna. Vår trevliga personal tar hand om dig och dina gäster. Vi brukar hålla till i Stora Skuggans Amfiteater, men kan sätta upp på flera platser.

 

UTMANA, ELLER BARA LEK!

Tio olika aktiviteter på plats, varav klättervägg är en. Personal från oss på plats som peppar och hjälper till. Ni delas in i lag, eller går runt och leker fritt under kvällen.

Grupper mellan 30-300 personer är lagom stora.

Pris från 950 kr/gäst. Busstransport till och från stan ingår

AFTER WORK

AFTER WORK

Kom till oss på AW, här slipper ni tappa bort era kollegor i vimlet. Ni lyssnar på eran favoritlista på Spotify medan ni spelar biljard, shuffelboard, dart och air-hockey. Vår personal bjuder på pizza och dryck.

 

Maila offertförfrågan med antal personer och datum till info@intebarafest.se så svarar vi så snart vi kan.

BODYFLIGHT!

BODYFLIGHT!

I samarbete med Stockholm Bodyflight kan vi erbjuda en högtflygande upplevelse! Du som inte flyger för ögonblicket ser deltagaren som i ett ”akvarie” genom fönstret! Runda av aktiviteten i vår egna eventvåning på Warfvinges väg, eller varför inte ta en flygande paus i konferensen. Använd närheten till vattnet för en roligare transport med RIB-båt, segling, kanoter, eller annan båt. Självklart hjälper vi dig med allt.

JUL-LUNCH

JUL-LUNCH

Jul-lunch på Warfvet

Samla dina kollegor/kunder kring en jul-lunch hos oss på Warfvet. Ni bjuds på glögg när ni kommer, jultallriken serveras med måltidsdryck och avslutas med kaffe. Jullunchen pågår mellan 11 och 14.

 

Pris 550:- ex moms (prisexempel beräknat på 80 personer)

Maila offertförfrågan med antal personer och datum till info@intebarafest.se så svarar vi så snart vi kan.