Hantverkargolfen 2018

Stockholms största golfturnering för hantverkare!

72 st 2-mannalag från olika företag i hantverks-sektorn har möjlighet att delta i tävlingen & våra hålvärdar ser till att det blir full aktivitet runt banan!

Var med som utställare/hålvärd och träffa egenföretagande hantverkare och anställda chefer. Det är tredje året som vi arrangerar Hantverkargolfen. Varje hålvärd/utställare träffar hantverkarna/spelarna i grupper om fyra, där du som utställare får 5-10 minuter att presentera din produkt i lugn och ro på utslagsplatsen. Innan tävlingen/mässan levererar vi lista på spelare samt vilket företag de representerar, så att ni som vill kan förbereda er. Efteråt levererar vi lista med e-postadresserna, så att ni kan följa upp.

Vi rekommenderar stark att hitta på något kul på ditt hål, intern tävling, bjuda på något trevlig etc. Vi lotsar dig igenom det och kan leverera allt du kan tänkas vilja ha på i ditt tält.

Bana & Datum
Tävlingen går av stapeln 5 september 2018 och spelas på Österåkers GKs västerled.

Anmäl ditt intresse som utställare/hålvärd 2018 här

Vilka är besökare?
Som utställare träffar du en köpstark målgrupp hantverkare, företagsrepresentanter samt inköpare. Lag om två spelare, varav minst en hantverkare, eller beslutsfattare i närbesläktad bransch.

Anmäl ditt intresse som spelare här

Se bilder från tidigare år på Facebook

Program:
07.00 – 8.30 Frukost, inskrivning, range, mingel
09.00 Kanonstart
16.00 ca Spelet slut
16.30 ca Prisutdelning

Spelform:
Scramble, 2-deltagare/lag, varje lag måste använda 6 utslag/deltagare. Spelarnas handicap slås ihop, sedan spelar man på 20% av det.

 

HÅLVÄRDSKAP
Arenan där köpare och säljare möts är helt unik. För att den ska fungera krävs att alla spelare är hantverkare (merparten beslutsfattande hantverkare). Det kommer vi att se till!

Vill du vara med? Skicka ett mail till info@intebarafest.se