Hantverkargolfen 2017

Stockholms största golfturnering för hantverkare!

72 st 2-mannalag från olika företag i hantverks-sektorn har möjlighet att delta i tävlingen & våra hålvärdar ser till att det blir full aktivitet runt banan!

Hantverkargolfen är ett event för dig som är leverantör till hantverksbranschen. Tävlingen är en typ av mässa där mötet mellan kunder & leverantörer sker på banan under trevliga former. Den ger möjlighet att göra affärer på plats, men framförallt att skapa och underhålla relationer. Som utställare får du även möjlighet att kostnadsfritt bjuda in spelare!

Vilka är besökare?
Som utställare träffar du en köpstark målgrupp hantverkare, företagsrepresentanter samt inköpare. Lag om två spelare, varav minst en hantverkare, eller beslutsfattare i närbesläktad bransch.

Se bilder från tidigare år på Facebook

Program:
07.00 – 8.30 Frukost, inskrivning, ranch, mingel
09.00 Kanonstart
16.00 ca Spelet slut
16.30 ca Prisutdelning

Spelform:
Scramble, 2-deltagare/lag, varje lag måste använda 6 utslag/deltagare. Spelarnas handicap slås ihop, sedan spelar man på 20% av det.

 

HÅLVÄRDSKAP
Arenan där köpare och säljare möts är helt unik. För att den ska fungera krävs att alla spelare är hantverkare (merparten beslutsfattande hantverkare). Det kommer vi att se till!

Vill du vara med? Skicka ett mail till info@intebarafest.se