Vill du anordna ett 50-årskalas eller en jubileumsfest och letar efter en lokal?

När det är dags att slå klackarna i taket kan det vara kul att hyra en lokal för kvällen.

Eventlokalen Warfvet på Kungsholmen har ett perfekt läge nära Stadshagen T-bana på Kungsholmen. Här kan du och dina gäster fira och slå klackarna i taket utan att oroas över att någon granne blir störd.

När du hyr en festlokal via oss kan vi erbjuda serveringspersonal som tar hand om dig och dina gäster hela kvällen. Du kan självklart även ta med egen mat och dryck att bjuda gästerna på. Vi skräddarsyr alltid festen efter dina önskemål och hjälper dig att anordna ett evenemang att minnas!

Hyr en festlokal i Stockholm och passa på att vara gäst på din egna fest!

Vid frågor och bokning, välkommen att kontakta vår eventkoordinator!

Fantastisk miljö att möta sina kunder, bekanta och vänner. Komma till en färdig frukostbuffé och att själv kunna fokusera helt på kunder och föreläsningen.
Stort Tack!

Henrik Bergkrantz - BMD Agency AB

Vår JURK- julfest var välplanerad och personal från ”Intebarafest” hade bra service, Daniel som var vår underhållare hela kvällen var en skön lirare! Tack Michaela för att du fixade så hela kvällen flöt på, tacka all personal för bra jobb.

Mari Jansson - Jurk Service AB

Vi hade en 30-års Fest för min son Sebastian på Warfvet. Jag vill framföra ett Stort Tack till gänget som jobbade under kvällen. Glada, trevliga och "med glimten i ögat". Bra Jobbat! 

Yvonne

Vi alla tackar ödmjukast för en fantastisk fest igår! ❤️❤️❤️❤️ Ni är grymma!!! Snyggt och välorganiserat från början till slut. Vi fick jättebra feedback från många om lokalen och maten. Så kul!!! Ser fram emot flera fester på Warfvet.

Victoria