VÅRA TJÄNSTER

CATERING I STOCKHOLM

Vår catering i Stockholm har tilldelats diplom från Gastronomiska akademien och Tidningen Gourmet.

Vi erbjuder dig som privatperson eller företag möjligheten att beställa färdiglagad mat till födelsedagsfester, bröllop, företagsevent, studentmottagning m.m. 

I vår meny hittar du allt från bufféer och plockmat till trerätters. Vi skräddarsyr vår catering efter specifika önskemål och behov. 

MENYFÖRSLAG UPPDELADE EFTER ÅRSTIDERNA

Vinter

(meny kommer)

FRUKOST, FIKA ELLER LUNCH?

Kicka igång arbetsdagen med en god frukost eller bjud på fika eller lunch till föreläsningen.

KONFERENS

Vare sig ni har konferens på er arbetsplats eller hos oss i eventlokal Warfvet så kan vi skapa konferenspaket där frukost, fika och lunch ingår. 

VÅR STENUGNSBAKADE PIZZA

PERFEKT SOM VICKNING ELLER VID MINGEL

Bjud på en slice eller två för att fylla på energin innan ni hoppar ut på dansgolvet igen. Vi gör vanligen en getost- eller salamipizza, men kör självklart andra toppings efter önskemål.  

HOS DIG ELLER HOS OSS?

Vi har mobila pizzaugnar och grillar som vi gärna tar med ut på event tillsammans med en kock. De går också bra att använda på event som sker i vår festlokal Warfvet. 

Vad vill ni äta och
dricka på ert event?

För oss på Inte Bara Fest är det viktigt att ni känner er 100% nöjda med den mat och service som ni beställer. Vi anpassar och skapar gärna menyer som passar just ert event. Är du i behov av catering i Stockholm är du varmt välkommen att kontakta oss!