ARTISTER & UNDERHÅLLARE

Monny & The Bankers

Monny & The Bankers är en sammansättning av etablerade musiker som levererar pophits i sköna jazztappningar. Låtarna känns igen från några av de största artisterna, så som Whitney Houston, Alicia Keys och Bruno Mars etc.

Monica Löfgren – Sång: Har sjungit på anrika etablissemang i New York och turnerat med Dr. Alban runt om i världen. Sjungit in Julparadlåten ”Chante Cést Noel” för EuroDisney Paris och tagit Sverige med storm i Sikta Mot Stjärnorna då hon gjorde sin version av Whitney Houston’s ”I Will Always Love You”.

Kristian Brink – Saxofon: Bo Kaspers Orkester, Alcazar, Partaj-bandet Kanal 5
Niklas Almgren – Trummor: Cyndee Peters, Janne Schaffer, Patrik Isaksson, Nordman
Marcus Linfeldt – Kontrabas: Danny Saucedo, Papa Dee, DJ Mendez
Måns Ek – Piano/Klaviatur: Loreen, Sonja Aldén, Shirley Clamp

Här är bandets Youtubekanal.

Anders Kahn

Anders Kahn är en av våra mest anlitade artister! Han spelar med några av våra allra bästa artister och är även fantastiskt duktig som DJ, vilket kan vara en användbar kombo. Bandet Chili con Kahn ser olika ut varje gång, men låter alltid bra! 

Marina Johansson

Marina Johansson tog sånglektioner redan som 5 åring. Hon har gått på Nacka Musikskola och Södra Latins Musikgymnasium. Hon har jobbat som sångerska/entertainer/på Rhodos och Mallorca, showande servitris på Golden Hits, turnerat i regi av EMA Telstar och medverkat i olika TV-program. Hon är frilansande entertainer och är en av Sveriges artister i Försvarsmaktens Fältartister. Marina har en bred musikunderhållning, allt ifrån den lilla duon, trion till Salsakvartett, coverband och storband kan erbjudas. Roligaste musikminnet är när hon sjöng med TOTO och Little Richard.

DJ & Saxofon

Marion Abera och Johan Axelsson hittar varandra på ett superskönt sätt
och en kväll med dessa två gör dansgolvet hetare än hetast!

Seth Engström och Carina E NIlsson

Seth Engström är helt magisk!
Han är så otroligt matematisk och fingerfärdig att alla, vi lovar, ALLA blir helt stumma!
Oavsett om gästerna är barn, proffessorer, eller bara helt vanliga människor blir mötet med Seth oförglömligt.

Carina E Nilsson har länge varit vår huspianist. Den hon inte spelat med finns inte… Hon är en av sveriges mest anlitade musiker och sätter även upp egna band, t.ex. the Moneypennies

 

Ricardo Ausin

Ricardo är lika rolig som han är musikalisk. Kolla gärna Youtubeklippet här! Han har en träffsäkerhet och scenpondus som få och dessutom en gedigen musikalisk utbildning: Musikgymnasium 3 år, Real Conservatorio Superior de música de Madrid 2 år, Kulturama Musikerlinje 2 år, Kungliga Musikhögskolan Stockholm 4 år

Jonas Snitt

Jonas var med i The Voice Sweden 2012, sjunger och spelar i en mängd olika konstellationer och stilar
allt från rock och pop till soul och blues!

Alexandra Jardvall

Energiknippet Alexandra Jardvall lämnar ingen oberörd. Hon har stor utstrålning, musikalitet och språkbegåvning. Med Alexandra blir kvällen/dagen lite roligare och extra energifylld!

Piano & Sång

Jenny Hillman är en av våra duktiga pianister. Som en snitt till fördrinken eller en pralin till kaffet! Levande sång och musik lyfter alla slags tillställningar.

On Your Feet

Snacka om spelglädje och musikalitet! Dom här killarna får festen att lyfta och gästerna att dansa! Repertoaren är stor och viljan att repa in nya låtar finns alltid.

Klas Andersson - Magiker

Klas Andersson är en rutinerad och mycket uppskattad magiker & underhållare som bjuder

på häpnadsväckande upplevelser vid middagar, fester och företagsarrangemang. Youtube här. Genom att
kombinera fingerfärdighetsmagi med stand-up comedy skapar Klas magisk underhållning
med skrattet i fokus!

Andra artister och underhållare

Ovanstående är exempel på artister vi arbetar frekvent med. Nedanstående är exempel på artister vi jobbat med och har tillgång till. Vi kan boka alla sorters artister!