Partytält 

-Våra partytält är stabila och fräscha! Vi har tält i många storlekar, allt från enkla ZIP-upp tält, Pagoda-tält (topptält) och takås-tält till exklusiva burspråkstält. De flesta tälten finns både med och utan vår logga. I Stockholm ingår montering och transport i priset (utom på ZIP-up tälten). Vi har erfarenhet av att sätta upp tält i Hagaparken, Kungsträdgården, Almedalen, Rosendahls trädgårdar, samt på ett otal parkeringsplatser och i villaträdgårdar.Tälten förankras i marken med betongtyngder/plattor, eller stålstavar.
 
-Partytält kan både användas som matsals/party yta, garderobstält och som exponeringsyta. Vi supportar varje år ett antal golftävlingar med tee-tält för hålvärdar. Tee-tält har vi haft både på Bro Hof i Upplands Bro, Lidingö GK på Lidingö, Lindö GK i Sollentuna, samt på Österåkers GK i Åkersberga. I Lidingö centrum är det våra eventtält som ser till att alla event blir vädersäkrade.
 
-Om du vill att vi monterar tält utanför Stockholmsområdet, så är det inga problem. Antingen kommer vi dit, eller så tar vi hjälp av samarbetspartner. Vi samarbetar med nästan alla tältuthyrare! Oavsett om ytan är plan och slät, eller sned och ojämn kan vi se till att ditt tält blir perfekt.
 
-Vi har t.o.m. monterat tält på höga altaner med flera meters benförlängningar. Så oavsett om du ska tält till ha studentmottagning, firmafest, eller om du vill använda tält till att visa produkter i kan vi hjälpa dig!
 
-Vi har allt du kan tänkas behöva, såsom tältbelysning, tältgolv och värmare. Varför inte klä in hela tältet med en snygg fotovepa?
 
 
 

Hyra avser en användardag. Vid längre hyresperiod lämnar vi offert. Transport och montering/demontering tillkommer om ej annan anges. Moms tillkommer med 12% i samband med matservering. Om tälten ej ska användas vid matservering tillkommer moms med 25%.


PARTYTÄLT

            


8 x 19 m Burspråkstält - Stockholms finaste partytält! Plats för upp till 250 sittande.
Kortsidorna är rundade och taket är valmat, vilket gör att det är lika snyggt från alla håll. Även insidan, så klart!
Två toppar, högt i tak - öppningsbara fönsterväggar runt om.
30 000 kr

8 x 13 meter med en topp. 25 000 kr

8 x 7 meter ovalt
12 000 kr

Undertak och gardiner till 8x19 inkl. mont 
7 000 kr

8 x 3-15 meter takåstält
3 meter till takfot och 4,5 meter till nock.
Väggar finns med och utan fönster.
Offert

Tält 4 x 4 m (16 kvm) väggar, trpt och montering ingår. Väggar finns både med och utan fönster! Tungt, står oftast utan extra vikter. Finns med och utan logga. 
 1 st
6 200 kr
flera
4 200 kr 
Partytält

Tält vitt, 3 x 3 m (9 kvm) Finns med och utan logga.

1 900 kr


Tält vitt, 6 x 3 m (18 kvm)

2 750 kr


Tältvägg vit med fönster 3 m

200 kr


Tältvägg med fönster vit, 6 m

320 kr


 

 


STÖRRE TÄLT/ANDRA STORLEKAR


Vi kan leverera tält i alla storlekar
offert
ÖVRIGT
                

Tältgolv, plast inkl. montering
85 kr/kvm

Värmare gasolsvamp inkl gasol
1 250 kr

Värmare fläkt 36 kw inkl dubbla gasoltuber
2 600 kr

Värmare diesel
offert

Elverk diesel/bensin
offert

Tältbelysning
offert