Julfest 


Vi har koll på alla festlokaler!
Vi har kartlagt nya och "gamla" festlokaler i Stockholm med omnejd och lyckats hitta många attraktiva datum, som 5, 6, 7/12 osv.

Nya samarbeten och troligen Stockholms största utbud av eventlokaler!
I dagarna har vi etablerat nya samarbeten med flera av Stockholms finaste konferens och event lokaler. Vi kan nu erbjuda vår mat och ta hand om er med vår personal i Summits alla anläggningar! Ny och annorlunda partner är Ball Breaker, som har bra paketlösningar till rimliga priser. Vi har tillgång till över 30 lokaler som vi kan göra er fest i. Från 20 till långt över 500 gäster!Artister
Vårt senaste tillskott på Livebandsfronten heter On Your Feet! Dom här killarna får festen att lyfta och gästerna att dansa! Repertoaren är stor och viljan att repa in nya låtar finns alltid.

Våra husartister - Anders Kahn, som är aktuell för melodifestivalen, tillsammans med bl.a. Anton Körberg. Carina E Nilsson spelar piano lika bra som vi festar. Seth Egström är alltid magisk!

Utöver dessa har vi tillgång till alla i dag aktiva artister. Vi har jobbat med de flesta som Plura, Veronica Maggio, Petter och en uppsjö andra härliga underhållare.

Oavsett vilken krydda du vill ha på din julfest, kan vi se till att den lyfter!


Maten är i en klass för sig!
Vår catering får idel lovord och det är fantastiskt roligt för oss! Kockarna i köket sliter hårt och förtjänar allt beröm! Helt nya menyer hittar ni här. Låt er väl smaka!