Företagsevenemang Stockholm 


Oavsett om du just nu planerar för eller ska anordna ett företagsevenemang i Stockholm finns det många aktiviteter, arrangemang och upplägg att välja bland.

Ödmjukt kan vi med 15-års branscherfarenhet konstatera att vi kan event och vi vet vad som krävs av ett lyckat företagsevenemang i Stockholm. Låt oss använda vår kunskap och erfarenhet till att vara en del av ditt nästa företagsevenemang i Stockholm.

Vi löser de besvärliga men viktiga detaljerna. Vi har möjlighet att ta hand om inbjudningar, osa-hantering, personal, artistbokningar, ljus och ljud, catering och mycket mer. Du kommer kunna slappna av och bara njuta när vi är en del av ert företagsevenemang i Stockholm.

Att tänka på - företagsevenemang i Stockholm?

Ett lyckat företagsevenemang i Stockholm kräver god planering och projektledning. Vi kan lösa allt för ditt event.

Det är viktigt att vi tillsammans med dig planerar för vad du vill uppnå och vad du vill förmedla? Oavsett vilken typ av företagsevenemang i Stockholm du söker kan vi se till att det blir lyckat.

Nu vill vi arbeta med just ditt företagsevenemang! Du är välkommen att ringa oss på telefon 08-767 05 20 eller skicka ett mail till info@intebarafest.se.

Välkommen till Inte Bara Fest för lyckade företagsevenemang i Stockholm!