Festarrangör 


Att ordna fester är inget nytt för oss, vi heter ju trots allt Inte Bara Fest. Vi har över 30 års erfarenhet som festarrangör och under dessa år har vi lärt oss vad som gör en fest lyckad och vad som gör att dina gäster känner att det är en lyckad fest.

Festarrangörer finns det många av men vi på Inte Bara Fest är så mycket mer än bara en festarrangör.

Vi vill att du ska kunna fokusera på att vara en bra värd/värdinna och inte behöva tänka på allt runtomkring. Vi sköter allt från inbjudningar, städning, diskning och allt däremellan.

Stockholms bästa festarrangör heter Inte Bara Fest

Som en fullservice festarrangör kan vi husera din fest i ett tält eller så kan vi göra om ditt hem till en cool loungemiljö! Alternativen är många och du väljer.

Våga utmana oss med dina idéer och se hur vi förverkligar dem. Vi är den mest kompletta festarrangören och kan garantera att festen vi ordnar blir ett minne för dig och dina gäster som ni sent kommer att glömma. Vi hjälper också till med artistbokningar m.m.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med arrangemanget av din fest. Vill du ringa oss direkt går det självklart bra. Du når oss på telefon 08-767 05 20 eller skicka oss ett mail till info@intebarafest.se.

Söker du en fest arrangör? Välkommen!