Eventbolag Stockholm 


Är du på jakt efter ett professionellt och pålitligt eventbolag i Stockholm, någon som prioriterar och är engagerad i dina önskemål? Perfekt, då har du hamnat rätt! Vi på Inte Bara Fest är ett kunnigt och erfaret eventbolag med många strängar på vår lyra. Stockholm är vår bas men vi jobbar givetvis i hela landet, och vi kan hjälpa dig med alla typer av event. Vi är eventbolaget som kommer att göra allt och lite till för din lyckade tillställning.

Inte Bara Fest är ett eventbolag i Stockholm med många olika event i vår portfolio. Vi är en helhetsleverantör som mer gärna hjälper dig med allt från att arrangera fester och konferenser till att boka underhållning i form av artister och andra typer av aktiviteter, allt som rör catering så som mat & dryck, samt möbler & porslin, uthyrning av tält och övrig utrustning. Vi är alltså det enda eventbolag du behöver kontakta för ditt nästa event i Stockholm eller i övriga delar av landet. Vi har helhetskonceptet för dig!

Ett nytänkande eventbolag i Stockholm för dig

Oavsett vad du är på jakt efter för ditt nästa event så kan vi på Inte Bara Fest hjälpa dig. Vi är ett nytänkande eventbolag i Stockholm som har ett öga för detaljer. Vi bryr oss om alla delar så som dekor, teknik, scener och artistbokningar- allt för att du ska behöva göra så lite som möjligt och delta i det som händer tillsammans med dina gäster. Tanken är att vi som ditt eventbolag ska göra det som från början egentligen skulle vara ditt jobb. Du enda du behöver göra är alltså att bara lita på oss, slappna av och ha roligt du också.

Ditt professionella eventbolag i Stockholm

För ditt lyckade event råder vi dig att göra det kloka valet att kontakta oss på Inte Bara Fest redan idag. Vi är ditt eventbolag i Stockholm, och vi är engagerade och dedikerade till att skapa den bästa upplevelsen för dig!

Vill du veta mer om vårt eventbolag i Stockholm? För snabbast svar på eventuella frågor når du oss på telefon 08-767 05 20. Du når oss även på mail info@intebarafest.se, så svarar vi dig så snart som möjligt. Lägg Inte bara fest på minnet - eventbolaget för dig!

Kom ihåg oss på när du är på jakt efter ett nytänkande och kreativt eventbolag i Stockholm. Vi ser fram emot att höra från dig.

Varmt välkommen!