Eventarrangör Stockholm 


Om du letar efter en fulländad eventarrangör i Stockholm behöver du inte leta längre. Vi på Inte Bara Fest erbjuder alltid ett helhetskoncept där vi tar hand om allt så att du ska kunna fokusera på dina gäster och att även själv kunna njuta av tillställningen. Vi gör det eventarrangörer ska göra- och mer där till! Vi går ett steg längre för att du ska få ett lyckat event i Stockholm eller på andra platser i Sverige. Dina önskemål är väldigt viktiga för oss, därför skräddarsys allt efter dem.

Välj en eventarrangör i Stockholm som kan!

Vi på Inte Bara Fest är en helhetsleverantör för dig som gärna fixar allt som rör hela kalaset. En eventarrangör hos oss tar alltså hand om alla delar kring ditt event. Det innefattar bland annat bokning av lokaler, inbjudningar, OSA-hanteringen, bokningar av underhållning i din smak, teknik, möbler, catering, dekoration och mer där till. Vi är alltså den enda eventarrangör i Stockholm du behöver kontakta för ditt nästa event. Kort sagt så sätter vi dina gäster i fokus, med dig som avsändare. Låt oss anordna ett lyckat event till er- allt ni behöver göra är att kontakta oss.

En professionell eventarrangör för dig i Stockholm

Söker du efter en kunnig och engagerad eventarrangör i Stockholm? Toppen! Vi på Inte Bara Fest kan nämligen ta hand om ditt event oavsett hur dina krav ser ut. När vi säger att våra tjänster gäller alla arrangemang så menar vi verkligen det- stora som små arrangemang i Stockholm och andra delar av vårt avlånga land. Vi är en professionell eventarrangör i Stockholm för dig.

Vi tar hand om allt från fester och konferenser till presentationer, bankörning och andra aktiviteter. Vi är en som sagt en mångsidig leverantör och en eventarrangör i Stockholm som erbjuder ett helhetskoncept i alla lägen. En leverantör att lita på helt enkelt!

Kontakta oss på Inte Bara Fest redan idag för att höra hur vi kan bli din eventarrangör i Stockholm. Vill du veta mer om våra tjänster i Stockholm eller i en stad närmare dig? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss. Du når oss på telefon 08-767 05 20 eller på mail info@intebarafest.se.

När du söker efter en professionell eventarrangör i Stockholm - varmt välkommen till oss på Inte Bara Fest!