Event 


Event – det är ett ord som verkligen får oss på Inte Bara Fest att gå igång, då kliar det lite extra i våra festfixarfingrar. När det kommer till just event så kan vi tala om att vi har många års erfarenhet. Vårt företag föddes 1983 då vi började med vår hyllade och prisbelönta catering. Vi har arbetat med event 15 år, och det har aldrig varit roligare än vad vi tycker att det är idag. Varje nytt event är ett äventyr- och vi älskar det!

Vår sprudlande och engagerade personal på Inte Bara Fest älskar nya utmaningar och vi kan knappt bärga oss innan vi får sätta tänderna i planeringen av just ditt nästa event. Det finns inte ett event vi inte klarar av att ha hand om, och vi kan erbjuda dig som kund allt och lite till.

Låt oss ta hand om ditt nästa event!

Vi kommer att kunna ta hand om ditt nästa event, oavsett om det är ett mindre, privat event, en företagsfrukost, ett vackert bröllop, den stora firmafesten eller en pampig middag för hundratals gäster du vill anordna. Allt från första grundstenen som är planeringen till den sista uppstädningen efter avslutad tillställning tar vi hand om. Allt du behöver göra är att kontakta oss, sedan skräddarsyr vi ditt perfekta event!

Komplett service för ditt event

Vi på Inte Bara Fest tar hand om allt som kommer att röra ditt event, och vi vill helst vara en helhetsleverantör. Vi ser till att inbjudningar skickas ut, ansvarar för OSA-hanteringen, bokar lokaler, bokar underhållning, dekorerar, står för catering och städar upp efter att gästerna gått hem. Vi kan erbjuda dig allt, och lite till för ditt perfekta event.

När vi arrangerar ert event sätter vi alltid gästen i fokus, med dig som avsändare. Vårt mål är att hela tiden överträffa dina gästers förväntningar- även dina. Vi är övertygade om att du kommer att få höra dina gäster att du ordnade ett mycket lyckat event. Klicka här för att läsa om våra tidigare event.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig kring ditt nästa event? Då ska du självklart höra av dig till oss. Du når oss på telefon 08-767 05 20 eller på mail info@intebarafest.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

För ditt lyckade event – Välkommen till oss på Inte Bara Fest!