Event Stockholm 


Ett event i Stockholm komponerat tillsammans med oss på Inte Bara Fest kommer i alla möjliga olika former. De kan utföras på många olika sätt och hållas av olika anledningar. Vi kan hjälpa dig med alla event i Stockholm så som din oslagbara födelsedagsfest, dina drömmars bröllop, ditt barns dop, ett jubileum, företagets kick off, en lansering, personalfest med julbord, härlig loungemiljö i trädgården till den minnesvärda sommarfesten eller helt enkelt bara för att du vill arrangera ett riktigt trevligt event för din umgängeskrets.

Oavsett var och hur du vill hålla ditt event kan vi se till att den blir ett minne för livet! Vi ser till att skräddarsy ditt event i Stockholm utefter hur dina önskemål ser ut. Det är viktigt för oss att din tillställning blir bra, att dina gäster trivs och att du är nöjd.

Kort och gott: vi sätter gästen i fokus, med DIG som vår kund som avsändare.

Helhetskoncept för ditt event i Stockholm

Vi på Inte Bara Fest arrangerar event i Stockholm samt övriga delar av landet. Det är något vi gjort sedan 1983 då vårt företag bildades och började jobba med catering. Sedan dess har företaget utvecklats mer och mer för varje år, och nu står vi här idag, 30 år senare och större än någonsin. Idag ordnar vi allt kring event i Stockholm, stora som små.

Vi tar hand om alla detaljer när det kommer till ditt event i Stockholm. Det inkluderar bland annat dekor, teknik, scener, inbjudningar, hyra av lokal, catering och olika typer av artistbokningar. Så, du behöver inte oroa dig- vi tar hand om allt! Vi är här för att hjälpa dig och underlätta allt kring ditt nästa event i Stockholm, från planering till utförande. Vi sköter även städning efter avslutat event.

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa just dig med? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för ditt event i Stockholm. Oavsett vilken typ av event du är intresserad av att hålla och vart du vill att det ska äga rum så hjälper vi dig.

Du kan självklart ringa oss direkt på telefon 08-767 05 20 eller kontakta oss via mail till info@intebarafest.se, så svarar vi dig så snart som möjligt.

För ett lyckat event i Stockholm – Välkommen till oss på Inte Bara Fest!