Catering Stockholm 


Söker du catering i Stockholm? Eller söker du kanske catering i en annan stad? Perfekt, då kan vi på Inte Bara Fest hjälpa er. Vår catering i Stockholm har tilldelats pris från Gastronomiska Akademin och Tidningen Gourmet. Vi har allt som behövs för att uppfylla dina önskemål vare sig det handlar om catering i Stockholm som är vårt säte i Sverige, eller catering i andra delar av landet. Vi har maten till firmafesten, kundeventet, födelsedagen eller ert bröllop.

Oavsett om det gäller catering i Stockholm för små eller stora event så har vi alltid något erbjuda dig och ditt nästa arrangemang. Vi har plockmat för såväl mässmontern som till ett cocktailparty, buffémat med olika teman, färdigsatta menyer utifrån säsong, det långa julbordet för julfesten och fikabrödet till föreläsningen. Vi är en helhetsleverantör av event och därför kan vi givetvis hjälpa dig med allt vad catering innefattar. Vi hjälper er även med inbjudningar, underhållning, lokal och möbler. Som du förstår är vårt utbud stort och vi har mycket utöver catering i Stockholm att erbjuda.

Catering i Stockholm kan vi!

"Maten höll stjärnkrogs klass! ”. Så uttalade sig Vd:n på ett byggkonsultbolag efter deras 30-års jubileum som vi anordnade för deras 300 gäster. Det går inte att förneka att vi blir både stolta och rörda över hela vårt fantastiska arbetslag. Vi vågar därför lova att maten vi serverar inte kommer att göra er besvikna.

Vi erbjuder prisbelönt catering i Stockholm

Vi har möjlighet att hjälpa till med catering i Stockholm eller på annan ort nära dig för sällskap på minimum 20 personer upp till flera hundra gäster. Vår meny är välfylld och alternativen är många. Så det är bara att välja och vraka! Vi kan till och med hjälpa till med mer än bara catering. Vi tar gärna ett helhetsansvar för hela din tillställning- vi är mer än gärna med i hela planeringen av ditt event. Vi sätter gästen i fokus, med dig som kund som avsändare. Så gör det kloka valet att låta oss hjälpa dig att underlätta nästa tillställning!

Vår mångsidiga catering i Stockholm har tilldelats priser. Våra kockar är professionella och erfarna, och vi vågar lova att ni blir mer än nöjda med vår catering i Stockholm! Vill du veta mer om vår catering? Då är du välkommen att ringa oss direkt på telefon 08-767 05 20 eller skicka ett mail till info@intebarafest.se.

För catering i Stockholm – Kontakta oss på Inte Bara Fest!