Catering Stockholm City 


Oavsett om du ska ha en fest hemma eller om ditt företag ska ha ett event för flera 100 personer så kan vi ta hand om din catering i Stockholm city. För catering krävs det att ni är minst 20 personer i sällskapet.

Våra 30 år i branschen har gett oss erfarenheten och kunskapen om vad som gör ett event lyckat och omtyckt av gästerna. Vår catering i Stockholm city har belönats med priser av Tidningen Gourmet och Gastronomiska Akademien.

Catering i Stockholm city – menyer och mat

Vill du ha gående bord eller ska dina gäster sitta ned och njuta av en vällagad middag med god dryck? Oavsett om det är en buffé eller en trerätters kan vi på Inte Bara Fest hjälpa dig. Vi har mängder av alternativ på bufféer och menyer för din catering i Stockholm city. Här kan du läsa mer om våra cateringalternativ.

Vet du inte vad du ska välja? Vi vet troligen vad som lämpar sig bäst. Inte Bara Fest är baserat i Stockholm – men vi levererar över hela landet. Utöver mat och dryck hjälper vi gärna till med planering, inbjudningar, osa-hantering, ljus och ljud och mycket mer.

Vill du veta mer? Du kan självklart också ringa oss direkt på telefon 08-767 05 20 eller maila oss på info@intebarafest.se.

För catering i Stockholm city – Välkommen till Inte Bara Fest!