Eventbolag Stockholm 


Är du på jakt efter ett professionellt och pålitligt eventbolag i Stockholm, någon som prioriterar och är engagerad i dina önskemål? Perfekt, då har du hamnat rätt! Vi på Inte Bara Fest är ett kunnigt och erfaret eventbolag med många strängar på vår lyra. Stockholm är vår bas men vi jobbar givetvis i hela landet, och vi kan hjälpa dig med alla typer av event. Vi är eventbolaget som kommer att göra allt och lite till för din lyckade tillställning.

Inte Bara Fest är ett eventbolag i Stockholm med många olika event i vår portfolio. Vi är en helhetsleverantör som mer gärna hjälper dig med allt från att arrangera fester och konferenser till att boka underhållning i form av artister och andra typer av aktiviteter, allt som rör catering så som mat & dryck, samt möbler & porslin, uthyrning av tält och övrig utrustning. Vi är alltså det enda eventbolag du behöver kontakta för ditt nästa event i Stockholm eller i övriga delar av landet. Vi har helhetskonceptet för dig!

Ett nytänkande eventbolag i Stockholm för dig

Oavsett vad du är på jakt efter för ditt nästa event så kan vi på Inte Bara Fest hjälpa dig. Vi är ett nytänkande eventbolag i Stockholm som har ett öga för detaljer. Vi bryr oss om alla delar så som dekor, teknik, scener och artistbokningar- allt för att du ska behöva göra så lite som möjligt och delta i det som händer tillsammans med dina gäster. Tanken är att vi som ditt eventbolag ska göra det som från början egentligen skulle vara ditt jobb. Du enda du behöver göra är alltså att bara lita på oss, slappna av och ha roligt du också.

Ditt professionella eventbolag i Stockholm

För ditt lyckade event råder vi dig att göra det kloka valet att kontakta oss på Inte Bara Fest redan idag. Vi är ditt eventbolag i Stockholm, och vi är engagerade och dedikerade till att skapa den bästa upplevelsen för dig!

Vill du veta mer om vårt eventbolag i Stockholm? För snabbast svar på eventuella frågor når du oss på telefon 08-767 05 20. Du når oss även på mail info@intebarafest.se, så svarar vi dig så snart som möjligt. Lägg Inte bara fest på minnet - eventbolaget för dig!

Kom ihåg oss på när du är på jakt efter ett nytänkande och kreativt eventbolag i Stockholm. Vi ser fram emot att höra från dig.

Varmt välkommen!
Eventarrangör Stockholm 


Om du letar efter en fulländad eventarrangör i Stockholm behöver du inte leta längre. Vi på Inte Bara Fest erbjuder alltid ett helhetskoncept där vi tar hand om allt så att du ska kunna fokusera på dina gäster och att även själv kunna njuta av tillställningen. Vi gör det eventarrangörer ska göra- och mer där till! Vi går ett steg längre för att du ska få ett lyckat event i Stockholm eller på andra platser i Sverige. Dina önskemål är väldigt viktiga för oss, därför skräddarsys allt efter dem.

Välj en eventarrangör i Stockholm som kan!

Vi på Inte Bara Fest är en helhetsleverantör för dig som gärna fixar allt som rör hela kalaset. En eventarrangör hos oss tar alltså hand om alla delar kring ditt event. Det innefattar bland annat bokning av lokaler, inbjudningar, OSA-hanteringen, bokningar av underhållning i din smak, teknik, möbler, catering, dekoration och mer där till. Vi är alltså den enda eventarrangör i Stockholm du behöver kontakta för ditt nästa event. Kort sagt så sätter vi dina gäster i fokus, med dig som avsändare. Låt oss anordna ett lyckat event till er- allt ni behöver göra är att kontakta oss.

En professionell eventarrangör för dig i Stockholm

Söker du efter en kunnig och engagerad eventarrangör i Stockholm? Toppen! Vi på Inte Bara Fest kan nämligen ta hand om ditt event oavsett hur dina krav ser ut. När vi säger att våra tjänster gäller alla arrangemang så menar vi verkligen det- stora som små arrangemang i Stockholm och andra delar av vårt avlånga land. Vi är en professionell eventarrangör i Stockholm för dig.

Vi tar hand om allt från fester och konferenser till presentationer, bankörning och andra aktiviteter. Vi är en som sagt en mångsidig leverantör och en eventarrangör i Stockholm som erbjuder ett helhetskoncept i alla lägen. En leverantör att lita på helt enkelt!

Kontakta oss på Inte Bara Fest redan idag för att höra hur vi kan bli din eventarrangör i Stockholm. Vill du veta mer om våra tjänster i Stockholm eller i en stad närmare dig? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss. Du når oss på telefon 08-767 05 20 eller på mail info@intebarafest.se.

När du söker efter en professionell eventarrangör i Stockholm - varmt välkommen till oss på Inte Bara Fest!
Boka Festlokal Stockholm 


Behöver du boka festlokal i Stockholm? Perfekt, då har du kommit rätt. Vi på Inte Bara Fest har tillgång till en mängd olika typer av festlokaler. Är du intresserad av att arrangera en fest ombord på någon av våra båtar med resa genom natursköna skärgården? Du kanske är nyfiken på en festlokal i form av våra fina parytält? Oavsett vilken typ av festlokal i Stockholm du vill boka kan vi erbjuda dig allt från festvåningar som andas gamla anor och genuinitet till toppmoderna och eleganta salar.

Boka festlokal i Stockholm med oss

Vad du än är ute efter så har vi en festlokal i Stockholm för såväl de små som de stora eventen. Tillsammans med vår rutinerade personal hjälper vi dig att hitta rätt nästa gång du ska boka festlokal i Stockholm. Vi tar fullt ansvar för hela ditt arrangemang; I vissa fall tillsammans med lokaluthyraren, i vissa fall helt på egen hand. Vi står det totala utförandet efter just dina önskemål.

Stockholm är vårt säte, men vi anordnar event runt helt hela landet. Om du har hittat och vill boka en festlokal i Stockholm så hjälper vi er på en gång. Om ni känner att ni saknar något så löser vi självklart det. Tillsammans med dig hjälps vi åt att hitta och boka precis rätt festlokal i Stockholm.

Det har aldrig varit så lätt att boka festlokal i Stockholm!

Vad skulle du säga om vi sa att vi tar hand om allt kring ditt nästa event? Ja, du läste rätt! Vi är en helhetsleverantör som hjälper dig med alla viktiga delar kring ditt event. Det inkluderar bland annat att boka festlokal i Stockholm, inbjudningar, OSA-hantering, mat & dryck, möbler, städning, transporter, föreläsare och underhållning. Oavsett om du ska ha ett litet event för ett lite sällskap eller ett stort event för ett stort sällskap så har vi en festlokal för alla tillfällen.

Professionell service är en självklarhet för oss på Inte Bara Fest. Om det inte har framgått redan, att boka festlokal i Stockholm, eller i andra delar av landet, har alltså aldrig varit så lätt. Du är varmt välkommen att kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig att skapa ett oförglömligt event. Boka festlokal i Stockholm tillsammans med Inte Bara Fest och luta dig tillbaka- vi tar hand om allt!

Tveka inte att kontakta oss på Inte Bara Fest. Tillsammans skapar vi upplevelser i särklass och minnen för livet. Livet är och bör förbli en fest!
Team Building Stockholm 


Vill du muntra upp din personal med lite roliga aktiviteter och festligheter? Då är det dags att börja planera årets team building. I Stockholm är det oss på Inte Bara Fest du ska kontakta. Vi har haft många nöjda kunder genom åren som har lämnat vårt team building med en minst sagt glad personalstyrka. Att vi i har återkommande kunder år efter år måste ju betyda att vi lyckats åstadkomma en team building i Stockholm värd att återuppleva igen.

För många företag är det lätt att fastna i samma hjulspår och göra samma aktiviteter varje år. Det kan dock upphöra nu. Genom att kontakta oss på Inte Bara Fest tar du det första, viktiga steget mot ett nytt och uppdaterat event. Gör något uppfriskade, planera årets team building i Stockholm för dig och dina kollegor tillsammans med oss. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vi på Inte Bara Fest har över 15 års erfarenhet av framgångsrika kickoffer, företagsevenemang och många andra typer av event i Stockholm samt andra delar av landet. Vi vet hur man skapar rolig och utmanade team building i Stockholm som stärker hela gruppen och drar på personalens smilband. Investera i bra sammanhållning och ett glatt humör i år också! Håll lågan uppe i arbetslaget med hjälp av vår välplanerade och genomtänkta team building.

Utmana oss – Boka skräddarsydd team building i Stockholm

Har du klart för dig vad du har tänkt med nästa team building? Eller vill du låta oss planera hela ert arrangemang i Stockholm? Oavsett hur säker eller osäker du skulle känna dig, så hjälper vi dig mer än gärna! Vi ser helst att vi på Inte Bara Fest blir din helhetsleverantör och står mer än gärna för all planering av ert kompletta team building i Stockholm. Vi ger dig en dag som sent kommer att glömmas, en dag som kommer att ge ett starkt avtryck för en lång tid fram över!

Vill du veta mer om vad vi har att erbjuda dig kring team building i Stockholm eller på en ort nära dig? Tveka inte! Du ska självklart ringa oss redan idag på telefon 08-767 05 20. Det går minst lika bra att kontakta oss via mail, så skicka oss ett mail med dina frågor till info@intebarafest.se, så svarar vi dig så snart som möjligt.

Välkommen till Inte Bara Fest för en dag med lyckad team building i Stockholm. Vi ses!
Kickoff Stockholm 


Dags att planera en minnesvärd kickoff i Stockholm eller i en annan stad nära dig? Ingen förfrågan är den andra lik. Oavsett om du letar efter en kickoff i Stockholm i hyrd lokal eller i egen lokal så har du kommit helt rätt! Vi tar hand om din kickoff i Stockholm från början till slut. Hade du tänkt dig ett festevenemang, bankörning, konferens eller en weekend för er kickoff med övernattning? Är ni bara ett fåtal eller ett större antal anställda som kommer att delta? Små som stora planer- det finns ingen kickoff i Stockholm vi inte lyckats med. Så gör som våra tidigare kunder- testa oss du med!

Behöver du en samarbetspartner och bollplank till nästa produktlansering, en rolig kväll för din personal, kundaktivitet eller team-building för ditt arbetslag? Gör då ett klokt val och kontakta oss och låt oss berätta hur vi skulle göra med din nästa kickoff i Stockholm! Våra idéer är många, så låt oss få dela med oss av våra förslag för en lyckad kickoff.

Nya idéer för din kickoff i Stockholm

Det är lätt att man kör fast i samma hjulspår och att allt bara blir jobb-relaterat med dina kollegor. Fjolårets kickoff i Stockholm med den uppskattade golftävlingen, skidresan till fjällen eller bowlingen efter semestern, det är några nämnda exempel på uppskattade aktiviteter som anordnats tillsammans med oss för personal i Stockholm och runt om i landet. Vi vet att framgången till glädje är spänning och överraskning. Ta gärna hjälp av oss för din nästa kickoff i Stockholm.

Med över 15 år i ryggsäcken av framgångsrika kickoffer, företagsevenemang och andra varianter av event vet vi hur man skapar roliga och utmanade aktiviteter som knyter samman gruppen. Så gör som många andra nöjda kunder hos oss- investera i glad och sammansvetsad personal du också! Boka kickoff i Stockholm tillsammans med oss på Inte Bara Fest. Tillsammans skräddarsyr vi ett roligt event för dig och ditt arbetslag.

Vill du veta mer angående vad vi på Inte Bara Fest har att erbjuda för din lyckade kickoff i Stockholm eller en stad nära dig? Då kan du ringa oss på telefon 08-767 05 20. Det går även bra att skicka oss ett mail på info@intebarafest.se så svarar vi så fort vi kan.

Varmt välkommen till oss på Inte Bara Fest för din nästa kickoff i Stockholm!
Företagsfest Stockholm 


När du ska anordna nästa företagsfest i Stockholm kan det vara tryggt att ha en samarbetspartner som vet vad som krävs för ett framgångsrikt event. Som vårt namn antyder är det oftast fest när vi jobbar.

Vare sig det är en mindre företagsfest i Stockholm eller en större firmafest i Stockholm eller någon annanstans i landet är vi säkra på att vi kan leverera så att både du och dina gäster blir nöjda och glada.

Vi har skapat lyckade företagsfester i Stockholm i över 15 år.

Vilken företagsfest vill du ha i Stockholm?

En lyckad företagsfest i Stockholm handlar om glädje och roade gäster. När vi tar emot din förfrågan kommer dina mål och dina önskningar att stå i centrum och vara vårt fokus.

Vet du ännu inte vad för typ av företagsfest i Stockholm som passar dig och dina gäster bäst kan du känna dig trygg i att vi kan fest och kommer att guida dig så att du och dina gäster får en trevlig kväll/dag.

Välkommen till Inte Bara Fest för en företagsfest i Stockholm som gästerna sent kommer att glömma!

 
Företagsevent Stockholm 


Är det dags att anordna ett företagsevent i Stockholm? Vad din uppgift är? Den är att slappna av och ha det trevligt tillsammans med dina kollegor. Låt oss på Inte Bara Fest ta hand om hela ditt företagsevent i Stockholm!

Det är oftast fest när vi jobbar, vi älskar det vi gör och har lång erfarenhet av produktpresentationer, event av olika slag, bröllop, mässor, kick off, konferenser och givetvis företagsevent i Stockholm. Vi erbjuder även aktiviteter som exempelvis bankörning. Vi är med andra ord mångsidiga. Oavsett om du vill anordna ett företagsevent i Stockholm i din egen miljö eller i en hyrd lokal är vi rätt arrangör att ta hjälp av. Vi hjälper dig beroende på hur dina önskemål ser ut. Det är väldigt viktigt att du som kund hos oss är nöjd.

Våra festarrangörer och projektledare ser fram emot att få hjälpa dig att lyckas med just ditt företagsevent i Stockholm. Dina önskemål är vår målsättning!

Vi sätter gästen i fokus, med dig som vår kund som avsändare för företagseventet.

Vi hjälper dig till ett lyckat företagsevent i Stockholm

Under åren har vi på Inte Bara Fest hunnit med att arrangera en hel del företagsevent i Stockholm samt på andra platser i landet. Därför känner vi oss idag väldigt säkra på att vi klarar av alla typer av förfrågningar. Så länge du har en klar målsättning, även om den är så enkel som att samla alla för att ha roligt tillsammans utan något annat egentligt syfte, eller om du skulle vilja slå på stort på ditt företagsevent i Stockholm kan vi hjälpa dig. Vi hjälper till med inbjudningar, hyra av lokaler, dekor, teknik, bokning av önskad underhållning, allt vad catering innefattar så som mat & dryck samt möbler och mycket mer. Vi är nöjda när du och dina gäster är nöjda.

Vill du veta mer om vad vi har att erbjuda dig som kund när det är dags att planera nästa företagsevent i Stockholm? Ring oss gärna, så berättar vi hur mer om hur vi kan hjälpa just dig! Du når oss på telefonnummer 08-767 05 20. Det går också bra att skicka oss ett mail på info@intebarafest.se, så återkopplar vår personal dig med svar på dina frågor så snart som möjligt.

För ert lyckade företagsevent i Stockholm – Kontakta oss på Inte Bara Fest när du är ute efter minnen för livet.

Varmt välkomna till oss!
Företagsevenemang Stockholm 


Oavsett om du just nu planerar för eller ska anordna ett företagsevenemang i Stockholm finns det många aktiviteter, arrangemang och upplägg att välja bland.

Ödmjukt kan vi med 15-års branscherfarenhet konstatera att vi kan event och vi vet vad som krävs av ett lyckat företagsevenemang i Stockholm. Låt oss använda vår kunskap och erfarenhet till att vara en del av ditt nästa företagsevenemang i Stockholm.

Vi löser de besvärliga men viktiga detaljerna. Vi har möjlighet att ta hand om inbjudningar, osa-hantering, personal, artistbokningar, ljus och ljud, catering och mycket mer. Du kommer kunna slappna av och bara njuta när vi är en del av ert företagsevenemang i Stockholm.

Att tänka på - företagsevenemang i Stockholm?

Ett lyckat företagsevenemang i Stockholm kräver god planering och projektledning. Vi kan lösa allt för ditt event.

Det är viktigt att vi tillsammans med dig planerar för vad du vill uppnå och vad du vill förmedla? Oavsett vilken typ av företagsevenemang i Stockholm du söker kan vi se till att det blir lyckat.

Nu vill vi arbeta med just ditt företagsevenemang! Du är välkommen att ringa oss på telefon 08-767 05 20 eller skicka ett mail till info@intebarafest.se.

Välkommen till Inte Bara Fest för lyckade företagsevenemang i Stockholm!

 
Företagsaktiviteter Stockholm 


Funderar du över olika företagsaktiviteter i Stockholm men tycker att utbudet är allt för stort? Med en 15-årig bakgrund av projektledning med lyckade företagsaktiviteter i Stockholm vet vi vad som krävs.

Vi ordnar alltifrån en kul och utmanande afterwork till konferenser, golfresor, mässarrangemang och kick-offer med go-kart eller bowling i Stockholm med omnejd. Vi har också möjlighet att ta hand om allt annat runt omkring aktiviteten. Vi kan hjälpa till med inbjudningar, osa-hantering, miljödekor, artistbokningar, ljus och ljud mycket mer.

Vår 15-åriga framgång ligger i att vi sätter dig och dina gäster i centrum och skapar lyckade och uppskattade företagsaktiviteter i Stockholm.

Vilka företagsaktiviteter ska vi välja i Stockholm?

Din målsättning och dina gäster är svaret. Med vår erfarenhet vet vi att god planering är nyckeln för att skapa lyckade företagsaktiviteter i Stockholm med glada gäster och deltagare.

Ta kontakt med oss och låt oss vara det bollplank eller den konsult kring företagsaktiviteter i Stockholm som passar dig och dina gäster bäst samt vilka aktiviteter som bäst uppfyller era mål och ambitioner.

Vill du veta mer? Du är välkommen att skicka oss ett mail på info@intebarafest.se eller ringa oss på telefon 08-767 05 20.

För lyckade företagsaktiviteter i Stockholm – Kontakta oss!

 
Festarrangör Stockholm 


Vi är en festarrangör i Stockholm som kan arrangemang. Redan 1983 började vi med catering och drygt tio år senare utökade vi till att leverera kompletta evenemang som konferenser, bröllop och kick-offer.

Inte Bara Fest tar sitt uppdrag som festarrangör i Stockholm på största allvar, oavsett om det handlar om den lilla intima festen för ett tiotal personer eller den stora firmafesten på kontoret.

Som erfaren festarrangör i Stockholm vet vi att den enda vägen till ditt lyckade arrangemang är roade gäster!

Vad gör en festarrangör i Stockholm?

Vi har också möjlighet att ta hand om allt annat runtomkring som hör till en fest. Vi kan hjälpa till med inbjudningar, osa-hantering, artistbokningar, vi har fantastiskt ljud och ljud och mycket mer. På vår rejält tilltagna cateringmeny kan du välja mellan allt från smakrika bufféer till en egenkomponerad drömmeny.

Under snart 15 år som festarrangör i Stockholm har vi hunnit med att arrangera till exempel bröllop, poolpartyn, julfester, och studentfester. Vi vet att det inte det finns några gränser för vad vi klarar av.

Istället för att söka efter andra festarrangörer i Stockholm, kontakta oss och se vad vi klarar av genom att ringa oss på 08-767 05 20 eller skicka ett mail till info@intebarafest.se.

Välkommen!

 
Fest fixare 


När du är på jakt efter stans bästa fest fixare är det till oss på Inte Bara Fest du ska vända dig. Oavsett om du söker efter någon som kan hjälpa till med planeringen av din nästa kundaktivitet, den roliga födelsedagsfesten eller om du behöver hjälp att skräddarsy ett helt koncept för din firmafest vet vi på Inte Bara Fest vad som krävs av en fest fixare och vad som behövs för att ditt arrangemang ska bli fulländat.

Vår arbetsglädje och vårt fokus att endast leverera det allra bästa till dig och dina gäster gör oss till en fest fixare att lita på. Vi vet hur viktig noggrann planering är för att undvika stress och panik som förtar glädjen från din fest. Vi vill att du också ska få ta del av tillställningen. Så, när du anlitar oss som din fest fixare lovar vi att göra allt och lite till för att dina gäster ska lämna din fest nöjda, med dig som avsändare.

Vad kan våra fest fixare inte göra för dig

Det du behöver göra för att säkra ditt nästa event är att ta hjälp av våra duktiga fest fixare på Inte Bara Fest. Tillsammans skräddarsyr vi ditt event och utför allt från början till slut utifrån just dina önskemål. Vi tar hand om allt som kommer rör din fest så som inbjudningar, OSA-hantering, bokning av lokal och partytält, bokning av konferencier & underhållare, catering, dekor och mer där till. Som du förmodligen förstått så är vi helhetsleverantören för dig, och vår fest fixare är din projektledare hela vägen till ditt lyckade event.

Våra fest fixare klara allt

Det finns inga gränser för vad våra fest fixare klarar av. Inga event är för små, inga event är för stora. Dina önskemål är vår målsättning, till och med om ditt enda mål är att alla ska få en trevlig kväll. Är du nyfiken på vad våra fest fixare tidigare åstadkommit? Klicka här för att läsa om våra tidigare event.

Vi älskar utmaningar, så hör av dig och utmana oss du med! Vår kreativitet har verkligen inga gränser! Du ringa oss direkt på telefon 08-767 05 20. Det går lika bra att kontakta oss info@intebarafest.se, så svarar vi dig så snart vi bara kan.

”Livet är en fest”, det är ett ordspråk vi tycker stämmer till fullo. Så när du behöver en engagerad och rutinerad fest fixare att räkna med – då är du varmt välkommen att kontakta oss på Inte Bara Fest. Vi ses!
Festarrangör 


Att ordna fester är inget nytt för oss, vi heter ju trots allt Inte Bara Fest. Vi har över 30 års erfarenhet som festarrangör och under dessa år har vi lärt oss vad som gör en fest lyckad och vad som gör att dina gäster känner att det är en lyckad fest.

Festarrangörer finns det många av men vi på Inte Bara Fest är så mycket mer än bara en festarrangör.

Vi vill att du ska kunna fokusera på att vara en bra värd/värdinna och inte behöva tänka på allt runtomkring. Vi sköter allt från inbjudningar, städning, diskning och allt däremellan.

Stockholms bästa festarrangör heter Inte Bara Fest

Som en fullservice festarrangör kan vi husera din fest i ett tält eller så kan vi göra om ditt hem till en cool loungemiljö! Alternativen är många och du väljer.

Våga utmana oss med dina idéer och se hur vi förverkligar dem. Vi är den mest kompletta festarrangören och kan garantera att festen vi ordnar blir ett minne för dig och dina gäster som ni sent kommer att glömma. Vi hjälper också till med artistbokningar m.m.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med arrangemanget av din fest. Vill du ringa oss direkt går det självklart bra. Du når oss på telefon 08-767 05 20 eller skicka oss ett mail till info@intebarafest.se.

Söker du en fest arrangör? Välkommen!

 
Event Stockholm 


Ett event i Stockholm komponerat tillsammans med oss på Inte Bara Fest kommer i alla möjliga olika former. De kan utföras på många olika sätt och hållas av olika anledningar. Vi kan hjälpa dig med alla event i Stockholm så som din oslagbara födelsedagsfest, dina drömmars bröllop, ditt barns dop, ett jubileum, företagets kick off, en lansering, personalfest med julbord, härlig loungemiljö i trädgården till den minnesvärda sommarfesten eller helt enkelt bara för att du vill arrangera ett riktigt trevligt event för din umgängeskrets.

Oavsett var och hur du vill hålla ditt event kan vi se till att den blir ett minne för livet! Vi ser till att skräddarsy ditt event i Stockholm utefter hur dina önskemål ser ut. Det är viktigt för oss att din tillställning blir bra, att dina gäster trivs och att du är nöjd.

Kort och gott: vi sätter gästen i fokus, med DIG som vår kund som avsändare.

Helhetskoncept för ditt event i Stockholm

Vi på Inte Bara Fest arrangerar event i Stockholm samt övriga delar av landet. Det är något vi gjort sedan 1983 då vårt företag bildades och började jobba med catering. Sedan dess har företaget utvecklats mer och mer för varje år, och nu står vi här idag, 30 år senare och större än någonsin. Idag ordnar vi allt kring event i Stockholm, stora som små.

Vi tar hand om alla detaljer när det kommer till ditt event i Stockholm. Det inkluderar bland annat dekor, teknik, scener, inbjudningar, hyra av lokal, catering och olika typer av artistbokningar. Så, du behöver inte oroa dig- vi tar hand om allt! Vi är här för att hjälpa dig och underlätta allt kring ditt nästa event i Stockholm, från planering till utförande. Vi sköter även städning efter avslutat event.

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa just dig med? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vad vi kan göra för ditt event i Stockholm. Oavsett vilken typ av event du är intresserad av att hålla och vart du vill att det ska äga rum så hjälper vi dig.

Du kan självklart ringa oss direkt på telefon 08-767 05 20 eller kontakta oss via mail till info@intebarafest.se, så svarar vi dig så snart som möjligt.

För ett lyckat event i Stockholm – Välkommen till oss på Inte Bara Fest!
Event 


Event – det är ett ord som verkligen får oss på Inte Bara Fest att gå igång, då kliar det lite extra i våra festfixarfingrar. När det kommer till just event så kan vi tala om att vi har många års erfarenhet. Vårt företag föddes 1983 då vi började med vår hyllade och prisbelönta catering. Vi har arbetat med event 15 år, och det har aldrig varit roligare än vad vi tycker att det är idag. Varje nytt event är ett äventyr- och vi älskar det!

Vår sprudlande och engagerade personal på Inte Bara Fest älskar nya utmaningar och vi kan knappt bärga oss innan vi får sätta tänderna i planeringen av just ditt nästa event. Det finns inte ett event vi inte klarar av att ha hand om, och vi kan erbjuda dig som kund allt och lite till.

Låt oss ta hand om ditt nästa event!

Vi kommer att kunna ta hand om ditt nästa event, oavsett om det är ett mindre, privat event, en företagsfrukost, ett vackert bröllop, den stora firmafesten eller en pampig middag för hundratals gäster du vill anordna. Allt från första grundstenen som är planeringen till den sista uppstädningen efter avslutad tillställning tar vi hand om. Allt du behöver göra är att kontakta oss, sedan skräddarsyr vi ditt perfekta event!

Komplett service för ditt event

Vi på Inte Bara Fest tar hand om allt som kommer att röra ditt event, och vi vill helst vara en helhetsleverantör. Vi ser till att inbjudningar skickas ut, ansvarar för OSA-hanteringen, bokar lokaler, bokar underhållning, dekorerar, står för catering och städar upp efter att gästerna gått hem. Vi kan erbjuda dig allt, och lite till för ditt perfekta event.

När vi arrangerar ert event sätter vi alltid gästen i fokus, med dig som avsändare. Vårt mål är att hela tiden överträffa dina gästers förväntningar- även dina. Vi är övertygade om att du kommer att få höra dina gäster att du ordnade ett mycket lyckat event. Klicka här för att läsa om våra tidigare event.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig kring ditt nästa event? Då ska du självklart höra av dig till oss. Du når oss på telefon 08-767 05 20 eller på mail info@intebarafest.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

För ditt lyckade event – Välkommen till oss på Inte Bara Fest!
Catering Stockholm italienskt 


Det italienska köket är omtyckt av de flesta och det har vi tagit fasta på. Vår italienska catering i Stockholm är anpassad för att alla italienska smaker ska komma till sin rätt. Kompletterar du med ett gott vin till blir upplevelsen mycket bättre.

Vi har två olika italienska bufféer:

 

 

Vi har också möjlighet att ta hand om allt annat runt omkring festen. Vi kan hjälpa till med lokal, personal, inbjudningar, osa-hantering, artistbokningar, ljus och ljud mycket mer.

Prisbelönt italiensk catering i Stockholm

Vår italienska catering i Stockholm har genom våra 30 år i branschen utvecklats och förnyats, så att alla våra tillställningar kan fortsätta att bli mycket lyckade. Vi har också fått utmärkelser från Tidningen Gourmet och Gastronomiska Akademin vilket vi är mycket stolta över.

Vänd dig till oss när du vill ha italiensk catering i Stockholm. Vill du veta mer? Du når oss på telefon 08-767 05 20 eller på mail info@intebarafest.se.

För italiensk catering i Stockholm - Välkommen!

 
Catering Stockholm City 


Oavsett om du ska ha en fest hemma eller om ditt företag ska ha ett event för flera 100 personer så kan vi ta hand om din catering i Stockholm city. För catering krävs det att ni är minst 20 personer i sällskapet.

Våra 30 år i branschen har gett oss erfarenheten och kunskapen om vad som gör ett event lyckat och omtyckt av gästerna. Vår catering i Stockholm city har belönats med priser av Tidningen Gourmet och Gastronomiska Akademien.

Catering i Stockholm city – menyer och mat

Vill du ha gående bord eller ska dina gäster sitta ned och njuta av en vällagad middag med god dryck? Oavsett om det är en buffé eller en trerätters kan vi på Inte Bara Fest hjälpa dig. Vi har mängder av alternativ på bufféer och menyer för din catering i Stockholm city. Här kan du läsa mer om våra cateringalternativ.

Vet du inte vad du ska välja? Vi vet troligen vad som lämpar sig bäst. Inte Bara Fest är baserat i Stockholm – men vi levererar över hela landet. Utöver mat och dryck hjälper vi gärna till med planering, inbjudningar, osa-hantering, ljus och ljud och mycket mer.

Vill du veta mer? Du kan självklart också ringa oss direkt på telefon 08-767 05 20 eller maila oss på info@intebarafest.se.

För catering i Stockholm city – Välkommen till Inte Bara Fest!

 
Catering Stockholm buffé 


Oavsett om du ska ha en mindre fest hemma eller om ditt företag ska ha ett event för flera 100 personer så kan vi ta hand om din catering i Stockholm, buffé, tilltuggsbuffé, cocktailmeny eller portionstallrikar finns att välja på.

Våra 30 år i branschen har gett oss erfarenheten och kunskapen om vad som gör ett event lyckat och omtyckt av gästerna. Vår buffécatering i Stockholm har belönats med priser av Tidningen Gourmet och Gastronomiska Akademien.

Catering i Stockholm – Buffé eller portionstallrikar

Vill du ha gående bord är det vår buffécatering du ska välja. Vi har ett flertal olika bufféer att välja från. T. ex:

 

 

Vet du inte vad du ska välja och känner att vi har för många alternativ? Låt oss planera hela din fest. Vi tar hand om allt ifrån inbjudningarna till disken efteråt.

Vill du veta mer? Du kan självklart ringa oss direkt på telefon 08-767 05 20 eller skicka oss ett mail på info@intebarafest.se.

För catering i Stockholm av buffé – Välkommen till Inte Bara Fest!

 
Catering Stockholm 


Söker du catering i Stockholm? Eller söker du kanske catering i en annan stad? Perfekt, då kan vi på Inte Bara Fest hjälpa er. Vår catering i Stockholm har tilldelats pris från Gastronomiska Akademin och Tidningen Gourmet. Vi har allt som behövs för att uppfylla dina önskemål vare sig det handlar om catering i Stockholm som är vårt säte i Sverige, eller catering i andra delar av landet. Vi har maten till firmafesten, kundeventet, födelsedagen eller ert bröllop.

Oavsett om det gäller catering i Stockholm för små eller stora event så har vi alltid något erbjuda dig och ditt nästa arrangemang. Vi har plockmat för såväl mässmontern som till ett cocktailparty, buffémat med olika teman, färdigsatta menyer utifrån säsong, det långa julbordet för julfesten och fikabrödet till föreläsningen. Vi är en helhetsleverantör av event och därför kan vi givetvis hjälpa dig med allt vad catering innefattar. Vi hjälper er även med inbjudningar, underhållning, lokal och möbler. Som du förstår är vårt utbud stort och vi har mycket utöver catering i Stockholm att erbjuda.

Catering i Stockholm kan vi!

"Maten höll stjärnkrogs klass! ”. Så uttalade sig Vd:n på ett byggkonsultbolag efter deras 30-års jubileum som vi anordnade för deras 300 gäster. Det går inte att förneka att vi blir både stolta och rörda över hela vårt fantastiska arbetslag. Vi vågar därför lova att maten vi serverar inte kommer att göra er besvikna.

Vi erbjuder prisbelönt catering i Stockholm

Vi har möjlighet att hjälpa till med catering i Stockholm eller på annan ort nära dig för sällskap på minimum 20 personer upp till flera hundra gäster. Vår meny är välfylld och alternativen är många. Så det är bara att välja och vraka! Vi kan till och med hjälpa till med mer än bara catering. Vi tar gärna ett helhetsansvar för hela din tillställning- vi är mer än gärna med i hela planeringen av ditt event. Vi sätter gästen i fokus, med dig som kund som avsändare. Så gör det kloka valet att låta oss hjälpa dig att underlätta nästa tillställning!

Vår mångsidiga catering i Stockholm har tilldelats priser. Våra kockar är professionella och erfarna, och vi vågar lova att ni blir mer än nöjda med vår catering i Stockholm! Vill du veta mer om vår catering? Då är du välkommen att ringa oss direkt på telefon 08-767 05 20 eller skicka ett mail till info@intebarafest.se.

För catering i Stockholm – Kontakta oss på Inte Bara Fest!
Catering Stockholm bröllop 


Catering i Stockholm till bröllop kan vi hjälpa er med. Vi har ett stort utbud av mat och dryck att välja bland. Vi har över 30 års erfarenhet och vårt mål är att du som gäst ska få en högklassig upplevelse. Vår catering har tilldelats diplom av Tidningen Gourmet och Gastronomiska Akademin.

Maten gör festen – boka catering i Stockholm till bröllop

Vår catering i Stockholm för bröllop håller högsta klass och valmöjligheterna är många. Vi sätter ihop er drömmeny med förrätt, varmrätt och dessert eller kolla in våra bufféalternativ.

Utöver mat och dryck hjälper vi gärna till med planering, inbjudningar, osa-hantering, ljus och ljud och mycket mer.

Vi är övertygade om att vi kan hjälpa er att få ett minnesvärt bröllop. Vill du ringa oss direkt når du oss på telefon 08-767 05 20 eller skicka oss ett mail på info@intebarafest.se.

För catering i Stockholm för bröllop – Välkommen till Inte Bara Fest!

 
Catering Bröllop Stockholm 


Catering för bröllop i Stockholm kan vi hjälpa till med. Vi har över 30 års erfarenhet och brinner för att leverera en högklassig upplevelse för dig och dina gäster. Vår catering för bröllop i Stockholm har tilldelats diplom av Tidningen Gourmet och Gastronomiska Akademien.

Utöver den cateringen i Stockholm kan vi erbjuda er hjälp med allt från personal, lokal, dekor, planering och underhållning.

Maten gör festen – Boka catering för bröllop i Stockholm

Vår catering till bröllop i Stockholm håller högsta klass. Vi sätter ihop er drömmeny med förrätt, varmrätt och dessert eller kolla in våra bufféalternativ.

Vi på Inte Bara Fest är övertygade om att vi kan hjälpa er att få ett minnesvärt bröllop. Vill du ringa oss direkt når du oss på telefon 08-767 05 20 eller skicka oss ett mail på info@intebarafest.se.

Boka catering till bröllop i Stockholm – Välkommen till Inte Bara Fest!

Här kan du läsa mer om våra cateringalternativ.

 
Bästa Catering Stockholm 


Vi har Stockholms bästa catering! Det påståendet kan låta kaxigt men efter våra 30 år i branschen så kan vi säga att vi har den bästa cateringen i Stockholm. Oavsett om det är en mindre tillställning eller en större firmafest kan vi hjälpa dig.

Vi erbjuder catering i Stockholm för grupper med minimum 20 personer. Utöver den bästa cateringen i Stockholm kan vi erbjuda er hjälp med allt från porslin, personal, lokal, dekor, planering och underhållning.

Bästa cateringen i Stockholm - Matalternativ

Vi har många alternativ när det gäller catering, allt för att det ska passa just din och dina gästers smak. Du kan välja på olika bufféer, färdiga portionstallrikar, plockmat, sallader, luncher och mycket mer. Här kan du läsa mer om våra cateringalternativ.

Vill du veta mer? Du kan ringa oss direkt på telefon 08-767 05 20 eller skicka oss ett mail till info@intebarafest.se.

För bästa catering i Stockholm – Välkommen till Inte Bara Fest!

 
Bröllopsfest Stockholm 


Ska ni arrangera bröllopsfest i Stockholm? Då är det oss på Inte Bara Fest ni ska vända er. Vi hjälper er med allt som kommer att röra er bröllopsfest. Vi tar hand om planeringen av festen, bokning av lokal, inbjudningar, OSA-hantering, personal, catering, möbler och önskad underhållning. Vi tar till och med hand om städningen efter festen sp att ni och era gäster kan fokusera på att ha en trevlig bröllopsfest. Ni behöver alltså inte oroa er för någonting!

Kort sagt så tar vi gärna ta hand om hela processen kring er bröllopsfest i Stockholm. Vår tanke är att ni ska slippa tänka på något annat än att umgås och bara ha fantastiskt roligt tillsammans med era gäster. Syftet är att även ni ska kunna slappna av och faktiskt njuta av den bröllopsfest som råder.

Välj oss för din bröllopsfest i Stockholm

Oavsett om du är intresserad av underhållning i form av liveband eller kanske Stand Up så har vi på Inte Bara Fest något för er och hela er tillställning. Vi ser till att ni får dela samma minnen från dagen som era gäster. Därför tycker vi att ni ska göra det kloka valet att låta oss på Inte Bara Fest hjälpa er med er bröllopsfest i Stockholm. Det allra viktigaste för oss är att ni blir nöjda, och därför är vår stora målsättning att skräddarsy er bröllopsfest i Stockholm efter just era önskemål.

Vi hjälper dig med hela arrangemanget av din bröllopsfest i Stockholm

Ja, det är sant. Tillsammans med oss på Inte Bara Fest kan era drömmar verkligen bli verklighet! Vill ni veta mer om vad vi har att erbjuda dig som är intresserad av bröllopsfest i Stockholm? Se då till att boka ett möte med oss redan idag, så planerar vi era drömmars bröllop.

Vår serviceinriktade personal hjälper er givetvis att sätta ihop en komplett meny bestående av förrätt, varmrätt och dessert. Oavsett hur liten eller stor bröllopsfest i Stockholm du är intresserad av att anordna kommer allt att skräddarsys efter just era önskemål! Ta gärna en titt på våra bufféalternativ.

Du kan nå oss på telefon 08-767 05 20 eller på info@intebarafest.se.

För en lyckad bröllopsfest i Stockholm – Välkommen till oss på Inte Bara Fest! Vi har allt och lite till för det perfekta arrangemanget, för både dig och dina gäster.
Bra catering Stockholm 


Ute efter bra catering i Stockholm? Då behöver du inte leta vidare. Vi på Inte Bara Fest är övertygade om att vi kan hjälpa er.

Det spelar ingen roll om du till vill ha hjälp med bra catering i Stockholm till ditt bröllop eller om du ska arrangera ett födelsedagskalas hemma. Vi har också möjligheten att ge dig ett helhetsalternativ där vi tar hand om allting från inbjudan, osa-hantering till lokaler, tält, dekor, ljus, ljud och såklart bra catering i Stockholm.

Vi vet att vi kan göra er nöjda.

Alternativ till bra catering i Stockholm

Bland våra många catering-alternativ kan ni hitta något som passar era smaklökar; bufféer, färdiga portionstallrikar, plockmat, grillmat, luncher och mycket mer. Här kan du läsa mer om vår catering.

Inte Bara Fest grundades 1983 och sedan dess har vår catering fått idel bra betyg och bland annat tilldelats diplom av Tidningen Gourmet och Gastronomiska Akademien.

Företaget är baserat i Stockholm – men vi levererar i hela landet. Du kan givetvis ringa oss direkt på telefon 08-767 05 20 eller skicka e-post till info@intebarafest.se.

För bra catering i Stockholm – Välkommen till Inte Bara Fest!