TRERÄTTERS MENYER

MENY 1

Förrätt: Gravad lax med syrad gurka, senapstartar, forellrom och örtsallad
Varmrätt: Wallenbergare med potatispure, sockerärtsallad ,lingon och skirat smör
Dessert: Vaniljpannacotta med rabarber, jordgubbar  och krossade drömmar

475 kr/kuvert

MENY 2

Förrätt: Souvasrökt reninnanlår med picklad Karl-Johansvamp, havtorn och potatiscrème med tryffel
Varmrätt: Grillad hälleflundra med blomkålscrème, dill & skaldjurssky och sallad på havskräftor, gulbetor och syrad gurka
Dessert: Ljummen äppelmazarin med vaniljglass och sockerrostade nötter

595 kr/kuvert

MENY 3

Förrätt: Fröjalax med inkokt vit sparris och ramslöksemulsion
Varmrätt: Grillad Kalvrygg med jordärtskockspuré, primörer och smör & örtsky
Dessert: Vit & mörk chokladmousse med jordgubbar och rabarber

630 kr/kuvert

MENY 4

Förrätt: Fish’n Chips: Friterad pilgrimsmusseltartar med gurkrelish, rotfruktschips och dansk remouladsås
Varmrätt: Steak Burger BLT: Grillad oxfilé, torkad bifftomat, romansallad, bacon, dijonaise och riven pepparrot
Dessert: Sweet Wrap: Kardemumma wrap med marinerade jordgubbar, vaniljgrädde och rostad choklad

630 kr/kuvert

MENY 5

Förrätt: Sallad med råstekt kungskrabba, yuzu-wasabi vinägrette, paksoy och avocado
Varmrätt: Persilje- och vitlökstekt lammfilé med fänkålspotatis smaksatt med chevre samt haricots vertsallad och friterad svartkål
Dessert: Vaniljglaserad ananas med romrussin och vaniljglass

585 kr/kuvert

MENY 6

Förrätt: Rökt reninnanlår med syltade havtorn, sellericreme Karl-Johansvampörter och filmjölkscrisp
Varmrätt: Ångad hälleflundra med sockerärtsallad, räkor, dill och pepparrot samt potatispure med rostad mandel
Dessert: Rulltårta med smörcreme, hjortron samt slagen vaniljgrädde och crisp

625 kr/kuvert